Un robot de bucătărie va da cu mătura pe orbita Pământului

Un robot de bucătărie va da cu mătura pe orbita Pământului
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Britanicii au construit un robot, care va fi trimis în spațiu să facă curățenie pe orbita Pământului. Sper că nu cu avionul, că altfel așa-zisa veste științifică ar fi doar o ironie la adresa savantului de renume vilegiaturistic Iohannis. Remarcabilă mi s-a părut și declarația românului care face parte din echipa de cercetători britanici: "Robotul Fane, cum îl alint eu, va purta o șalopetă inscripționată cu expresia OPERATOR CURĂȚENIE, ca nu cumva să se simtă prost. Că, între noi fie vorba, e rușinos să scrii pe el «ROBOT DE SERVICI». Nu de alta, dar îl faci de rușine față de ceilalți roboți aflați pe orbită cu alte treburi. S-ar simți discriminat din punct de vedere al corectitudinii politice. E ca și cum l-am trimite pe Klaus Iohannis în Croația, cu satelitul, pe motiv că i-ar prinde bine o vacanță la mare."

* Rețelele de socializare, alienare, anatemizare și degradare moral-cognitivă m-au zăpăcit aproape definitiv. Sau, cum spunem noi, consumatorii din Moldova, m-au adus la apă de lemn. Nici nu știu de ce să mă tem mai mult: de SĂRĂCIE sau de SĂRĂKIE?

* Un băiat în vârstă de 10 ani, din Argentina, l-a învins pe numărul 1 mondial la șah, Magnus Carlsen.

Slavă Domnului că meciul nu s-a desfășurat în România! Exista riscul să intrăm în pământ, de rușine, cu tot cu cal, auzindu-l pe regele gafelor intelectuale Nicolae Ciucă vorbind elogios despre performanța copilului: "E un băiat de viitor care mie îmi place de el, că și eu am jucat șah în copilăria mea, când nu eram militar de carieră. Din păcate, eu am avut ghinionul să-mi spargă un vecin mingea și, din cauza asta, am fost nevoit să mă las de șah. Din fericire, m-am apucat de table și trese!"

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1290 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:08

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Iulian
    Miercuri, 27 Martie 2024 09:23
    95.76.32.***
    Noi stim că Fane Babanu nu prea îi iubea pe turci, însă mânca urzici pe rupte în Post.
    2
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.