Bună seara, iubite chirurg!/ Te aștept ca și cand

Bună seara, iubite chirurg!/ Te aștept ca și cand
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

* Așa de tare a bătut vântul, marți, încât am fost nevoiți să sărbătorim Ziua Jandarmeriei a doua zi, pentru a-l pune într-o lumină proastă. La urma urmei, nimeni nu se poate pune cu Jandarmeria. Nici măcar vântul, oricât de aprig ar fi el la mânie.

Nemulțumiți de agresivitatea vântului de marți, mai mulți copaci și stâlpi din Capitală au ieșit în stradă, prăbușindu-se alegoric și tolănindu-se ostentativ, sub greutatea și povara suferinței pricinuite de acest fenomen al naturii.

* Un alt fenomen, de această dată al naturii umane, a făcut ca, miercuri, de Ziua aceleiași Jandarmerii, pe internet să apară o nouă poză-eveniment cu Roledana Groza. Din cauză că ori ea n-a fost atentă, ori medicul s-a întrecut cu gluma estetică și antropologică, Roledana a mai întinerit o dată. În ritmul ăsta, în maxim juma' de an, ar putea atinge vârsta pe care o avea Pistruiatul pe vremea în care juca în filme cu Sergiu Nicolaescu, iar Gică Petrescu se apuca de fumat și cântat, nu neapărat în ordinea asta.

* Un frizer, fost consilier local PNL, a fost uns boss la Jocurile de Călcat în Noroc, pardon de tautologie! Dincolo de viziunea prozaică și pestilențială a numelui așa-zisei instituții din fraza anterioară, precizez că Marcel Ciolacu a numit un hair-stylist șef adjunct la Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

Singura legătură pe care domnul frizer Cristi o are cu Păcănelele este aceea că, potrivit cutumelor meseriei, ca sa ai noroc să-ți pice Prună - Prună - Prună la Păcănele, ar trebui să știi să înfrumusețezi sursa celor 3 prune. Sau, cum spunem noi, consumatorii, trebuie să știi să toaletezi prunul, ca să nu te doară capul la toamnă. Surse bine intenționate, dar mahmure, spun că, dacă domnul hair-stylist Cristi nu va îndeplini criteriile de performanță, Ciolacu va scoate artileria grea: îl va numi șef peste Păcănele pe un arhicunoscut creator de modă. Da, ați ghicit, este vorba despre celebrul Fane Alambic, specialist indiscutabil în pufoaice artizanale.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 2659 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:08

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro