Ne-a pus Dumnezeu mâna și foarfeca-n cap

Ne-a pus Dumnezeu mâna și foarfeca-n cap
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

* De câte ori norocul vrea să dea peste noi, ne ferim, de parcă n-am mai văzut prudență.

Frizerul numit la conducerea Oficiului pentru Jocuri de Noroc a fost revocat de către Ciolacu, după doar 2 zile. Dacă-l mai lăsa o zi, hair-stilistul ar fi fost în stare să intre în Cartea Minunilor, un fel de Guiness Book al frizerilor, în capitolul "Minuni care durează cel puțin 3 zile". Potrivit experților în ezoterism și înfrumusețare capilară, frizerului Cristi i-a pus Dumnezeu mâna-n cap, dar nu pentru a-l consola sau ceva, ci pentru a-i atrage atenția că are mătreață. "Ghinion!", a exclamat Providența, încercând parcă să sugereze că nici Iohannis nu e străin de nereușita frizerului. Un lucru e cert: la mătreață, noroc, păcănele și frizeri avem ghinion. Nu prea ne intră cartea, cum ar spune orice analfabet funcțional din Guvern. În mod natural, la conducerea interimară a Oficiului pentru Jocuri de Noroc ar trebui numit un agricultor care știe la ce folosește o greblă și de ce nu trebuie să calci în ea, ca să ai noroc. Ăsta nici nu e pretențios. În afară de salariu decent și mașină tip vidanjă de serviciu, nu are nevoie de nimic. Poate de un pic de liniște, ca să-și poată implementa planurile manageriale.

* Se ține ghinionul de noi precum râia arhetipală de caprele Irinucăi!

Presa răuvoitoare și ignorantă se face că plouă, trecând sub tăcere faptul că Mircea Cărtărescu a ratat până și premiile Grammy, că de Premiile Gopo nu se poate apropia nici măcar cu gândul.

* Un român s-a dat drept militar american și a reușit să fure 22.000 de euro de la o femeie din Spania, care se îndrăgostise de el.

În semn de recunoaștere, omagiu și prețuire pentru ingeniozitate și creativitate emoțională, românul metamorfozat în militar american va fi decorat. Joe Biden a mâzgălit deja decretul prin care investitorul sentimental va fi declarat noul Brad Pitt în grad de cavaler și actor de teatru de operații de schimbare de sex protejat. Cu banii obținuți de la femeia din Spania, românul se va muta în Dobrogea, în apropierea bazei de la Mihail Kogălniceanu. Ca să aibă și fanii săi, hoții de combustibil fosil, pe ce să-și dea mâna și să-și exerseze abilitățile.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1363 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:08

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro