Poiana Brașov, declarată neoficial CSAT fără câini și lupi

Poiana Brașov, declarată neoficial CSAT fără câini și lupi
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

* Cazul biciclistului urmărit cu atenție și îngrijorare de lup nu rămâne fără urmări. Au apărut epigonii și teribiliștii care vor să copieze această excentricitate, cu orice preț. Ieri, în drumul spre Râșnov dinspre Valea Prahovei, îndrăgitul influensăr Mucian Lândruță a fost urmărit de un urs brun tomberonar de talie mijlocie. Nu mică, dar nici mare nu i-a fost mirarea influensărului când, ajuns din urmă de către urs, Mucian a fost abordat de lighioană fix ca-n reclamă: "Întreabă lupul din tine!"

Contactat de către reporterii rubricii noastre, purtătorul de cuvânt al președinției a declarat că Iohannis ar putea convoca CSAT, însă nu pentru a discuta despre biciclete, râși sau urșii cu platfus, ci pentru câteva lecții de barista și cafegeală. Că nu se știe niciodată cum îl pun ăia secretar la NATO și ar fi păcat să se uite la espressor precum ursul la poarta nr. 9, ca pe vremea lu' Ceașcă.

* Problema nu este că un lup a alergat după un biciclist pe un drum din apropiere de Poiana Brașov, ci că, a doua zi, au apărut "experții în animale cinetice care urmăresc oameni nevinovați iubitori de mișcare biciclistică". Ferească Dumnezeu să nu fi avut și astfel de experți!

* Din cauză că poștașul care i-a adus scrisoarea de convocare la festivalul de exerciții militare de la Smârdan a uitat să sune de 2 ori, un rezervist gălățean din Țiglina 3, fan declarat al actorului Jack Nicholson și al poetului Nicolae Labiș, dă în judecată Poșta Română. Indignat și revoltat de gafa factorului poștal, rezervistul a anunțat că, în loc să se ducă la poligonul Mălina, a plecat spre satul Mălini din județul Suceava.

* Cu riscul de a fi mai ridicol chiar și decât Piedone când recită versuri albe din opera lui Vivaldi, țin musai să remarc că, sâmbăta trecută, a avut loc un cutremur în zona Vrancea din județul Brăila. Ca de obicei, politicienii din zonă s-au ascuns sub pragul de sărăcie, așa cum recomandă cutremurologii de partid și presa tectonică și comică.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1510 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:07

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro