Macron s-a apucat de Xi Jin Ping Pong

Macron s-a apucat de Xi Jin Ping Pong
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

* Un hermeneut din Mizil este acuzat de obscurantism, jeomanfișism și inconștiență în frază terminală, după ce a refuzat să scrie pe feisbuc o cronică a filmului "21 de rubini". Special pentru AgroTV, încăpățânatul cinefil, David Solomon pe numele său de mirean, profesor de atelier la o școală de șoferi, a declarat: "Sincer?! Îmi erea lene. În plus, ca să fiu la fel de sincer, nu am văzut filmul. Din ce motive? Dumnezeu știe."

* Echipa de fotbal masculin Gloria Buzău a promovat în ceea ce, pe vremuri, era numită Liga 1. La nici 3 minute de la aflarea performanței, l-am sunat pe Marcel Ciolacu, un celebru analist microbistic din zonă:

- Nea Marcele, felicitări!

- Mulțumesc, da' Buzăul nu este în Moldova!

- Da' unde e, bre?

- În Superligă. Fi super!

- Fii...

- Mă rog, vă legați de detaliii.

* În timp ce premierul Ciolacu savura bucuria promovării echipei sale de suflet, președintele României umbla teleleu și buimac prin Statele Unite ale Americii. Se bănuiește că degringolada a fost pricinuită de faptul că Iohannis pierduse bilețelul pe care-și notase fraza aia diplomatică ce prezintă "necesitatea întăririi flancului estic, în contextul..."

Iohannis se află în vizită de lucru în Statele Unite, din întâmplare. În realitate, președintelui României i s-a spus ca va pleca în excursie în Egipt, pentru a vizita celebrul fluviu Senil. Surse intime și apropiate rubricii noastre ne-au șoptit că Klaus Iohannis s-a dus în SUA pentru a primi un premiu tip Eurovision, gen. De fapt, speculează analiștii, nimeni nu știe dacă hârtia din care este confecționată diploma are legătură cu îndrăgita și populara firmă Zewa. Nu întâmplător mă abțin să speculez aiurea-n avion sau tramvai.

* Emanuel Macron și Xi Jinping s-au întâlnit în Franța. Cei doi au halit la un restaurant din trecătoarea Tourmalet. Partea haioasă și savuroasă e că, pentru a fi evitat un incident diplomatic, zice presa, "o prăjitură din meniul pentru Macron și Xi Jinping a fost înlocuită, pentru că amintea de Rusia."

În loc de prăjitura "Negresa", Macron a servit "Cremşnit", care îi amintește de un chelner german obedient din Hârlău.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

 

Citit 1494 ori Ultima modificare Joi, 09 Mai 2024 00:05

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro