La Sinaia au apărut urșii cu platfus orar

La Sinaia au apărut urșii cu platfus orar
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Facem ce facem, și dăm nas în nas cu problemele, mai dihai decât a făcut-o parlamentarul Florin Roman, o victimă a apucăturilor golănești ale unui coleg de serviciu. Am citit în presă, acu' vo 2 zile, ceva teribil și inedit, dacă-mi permiteți licența poetică: "Un urs a fost văzut, marți dimineață, pe o stradă din stațiunea montană Sinaia, autoritățile emițând mesaj RO-ALERT pentru avertizarea populației."

În Sinaia?! Doamne, așa ceva...?! Aici s-a ajuns: să ne trezim avertizați că în pădurile de lângă Sinaia, la munte, trăiesc urși, care, ce să vezi, au platfus! Ar trebui anunțați, dacă nu cumva chiar avertizați, și ortopezii din Bușteni. Nu de alta, dar tare mă tem că s-au cam culcat pe-o ureche. La fel de grav este că până și urșii au ajuns să nu mai vadă pădurea din cauza copacilor care ba sunt, ba nu mai sunt, în timp ce din ce în ce mai mulți oameni din Sinaia intră pe feisbuc, pentru a afla dacă "Peleș" este nume de castel sau denumire de afecțiune.

* Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade Pescara Richter, cum spun italienii, s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, în județul Buzău, zona seismică Vrancea. A naibii și mișcarea asta tectonică! S-a trezit ea să-și facă de cap taman când premierul care nu este din Moldova, Marcel Ciolacu, se afla în Turcia. Ca să pună sare de Himalaya pe rană, Institutul pe Persoană Fizică a Pământului Intravilan a anunțat că poșirca aia de 3,1 grade în aerul expirat i-a lăsat pe buzoieni fără replică. Ca atare, prim-ministrul Marcel a lăsat rușinea seismică la o parte, și a continuat negocierile cu Erdogan, pentru recuperarea sabiei lui Ștefan cel Mare. Veștile și rezultatele negocierilor sunt încurajatoare. Marcel a primit un crochiu cu sabia unui cumătru de-ai lui Ștefan, desenată de fiica unei renumite pictorițe din Ankara. Ca să nu ne prindem de amploarea succesului său diplomatic, Marcel Ciolacu a făcut o declarație frumoasă și responsabilă pe tema încăierării și mardelii din Parlament, dintre Roman și Vâlceanu: "E ceva de... Cascadorii Râsului!". Semn că ăia doi l-au cam dezamăgit pe premier. N-ar fi prima oară când, în loc de sânge, la televizor ni se arată ketchup, fix cum a văzut Marcel în filmele cu carate și pistoale, în care personajele se prefac că se iau în serios.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Conținutul este proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 3820 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2024 17:24

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro