Epistolă portocalie antiApaterm

Epistolă portocalie antiApaterm
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iar s-au umplut cutiile poştale ale gălăţenilor cu epistole (pre)electorale! Ultima producţie în materie de scrisori politice este semnată, „cu deosebit respect”, de senatorul Marius Necula (FOTO).

Din primele rânduri, parlamentarul gălăţean ne informează care este rolul scrisorii: „Vă voi aduce la cunoştinţă cum sunteţi furaţi prin sistemul de încălzire centrală a oraşului, patronat de Apaterm SA şi Primăria Galaţi, şi modul în care se poate rezolva problema”.

Epistola nu face altceva decât să exprime punctul de vedere al PDL, făcut public în repetate rânduri de consilierul local Viorel Trif, directorul euroregional al Autorităţii Naţionale de Reglementare a Serviciilor Comunitare de Utilitiate Publică, dar şi de Electrocentrale, care îşi doreşte cu ardoare să „înghită” Apaterm.

Scrisoarea lui Necula cântă prohodul Apaterm, societate aflată în reorganizare judiciară şi susţine cu tărie preluarea distribuţiei agentului termic de către Electrocentrale, promiţând scăderea facturilor gălăţenilor la energie termică şi apă caldă cu aproximativ 30 la sută.

Senatorul susţine că detalii cu privire la legi, documente oficiale, rapoarte de analiză ale specialiştilor cu privire la cele afirmate găsim pe siteul lui. Nu găsim, pentru că am verificat noi!

Pariul pe credibilitatea lui Necula

Contactat telefonic, senatorul Marius Necula, aflat în concediu, ne-a confirmat că scrisoarea îi aparţine. Parlamentarul a fost de acord să parieze pe credibilitatea lui faptul că, odată preluată distribuţia agentului termic de către Electrocentrale, facturile la apă caldă şi căldură ne vor scădea cu aproximativ 30 la sută.

„Din punctul meu de vedere, misiunea Apaterm s-a încheiat. În acest moment, Electrocentrale furnizează ilegal agent termic către Apaterm. Apaterm nu are licenţă de funcţionare, nu are contract legal cu Primăria, şi are datorii de sute de miliarde de lei vechi. Soluţia este foarte clară: preluarea distribuţiei agentului termic de către Electrocentrale, care este o firmă de stat, şi are capacitatea de a face investiţiile necesare în infrastructură”, ne-a declarat Marius Necula.

Citit 2004 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.