Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Avem puterea de a construi o Românie mai bună

Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Avem puterea de a construi o Românie mai bună
Evaluaţi acest articol
(41 voturi)

Președintele României, Klaus Iohannis, le-a transmis, astăzi, românilor  un mesaj de unitate și solidaritate, cu prilejul Anului Nou. Șeful statului a catalogat anul 2017 drept unul "al încercărilor, în care societatea românească și-a demonstrat pe deplin maturitatea și atașamentul față de valorile democrației" și a avertizat că "viitorul ne va pune în fața unor noi provocări". Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat însă încrederea că "împreună, uniți și solidari, avem puterea de a construi o Românie mai bună, pentru noi și generațiile viitoare".

"Dragi români,

Ne mai despart doar câteva ore de 2018, când vom păși împreună în Anul Centenar. Este momentul bilanțului pentru fiecare dintre noi, o bună ocazie de a reflecta la realizările noastre și la ceea ce ne propunem.

2017 a fost un an al încercărilor, în care societatea românească și-a demonstrat pe deplin maturitatea și atașamentul față de valorile democrației.

Viitorul ne va pune în fața unor noi provocări, iar lecțiile trecutului ne dau încrederea că împreună, uniți și solidari, avem puterea de a construi o Românie mai bună, pentru noi și generatiile viitoare.

Vă urez tuturor un An Nou fericit și La mulți ani!".

Citit 1904 ori Ultima modificare Duminică, 31 Decembrie 2017 16:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.