Licitaţia pentru Sigiliul lui Petru Rareş, anulată şi reluată

Licitaţia pentru Sigiliul lui Petru Rareş, anulată şi reluată
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Dacă v-aţi întrebat ce rost are zidul crenelat care înconjoară sensul giratoriu de la intersecţia bulevardului Dunărea cu bulevardul Galaţi, aflaţi că în centrul spaţiului verde ar urma să fie amplasat un obiect de artă urbană, reprezentând sigiliul târgului Galaţi şi al domnitorului Petru Rareş. Din păcate, acest fapt nu se va întâmpla prea curând, pentru că licitaţia organizată de Primăria municipiului Galaţii pentru achiziţia şi montajul "Sigiliului Petru Rareş" a fost anulată.

Motivul? Potrivit datelor publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, până la data-limită de depunere a ofertelor, nu s-a înscris nimeni şi nu s-a înregistrat vreo ofertă de preţ. Reamintim că valoarea estimată a contractului este de 217.680 de lei, fonduri bugetare, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Administraţia locală a reluat deja procedura pentru achiziţia şi montajul viitorului obiect de artă urbană, în speranţa că de această dată demersul se va încheia cu succes. Ofertele sunt aşteptate până pe 16 ianuarie 2018, criteriul de atribuire a rămas preţul cel mai scăzut, iar valoarea estimată totală este tot de 217.680 de lei. Rămâne de văzut dacă de această dată vor exista ofertanţi interesaţi.

Vestea bună este că, exceptând licitaţia pentru obiectul sculptural, care a dat greş, lucrările de "Amenajare scuar bulevardul Galaţi - strada Oţelarilor - etapa I", executate de Tancrad, în baza unui contract în valoare de 3.208.679 de lei fără TVA, sunt executate în proporţie de 90 la sută.

Citit 2059 ori Ultima modificare Marți, 02 Ianuarie 2018 19:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.