Licitaţia pentru TOALETE civilizate, anulată

Licitaţia pentru TOALETE civilizate, anulată
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Gălăţenii vor mai avea de aşteptat până când vor putea folosi, în caz de nevoi fiziologice, toalete publice civilizate. Adică racordate la canalizare, cu lavoar şi instant electric pentru apa caldă, uscător de mâini automat, WC cu capac cu autocurăţare (dezinfectare) automatizată, ba chiar şi alarmă în caz de vandalizare a grupului sanitar! Licitaţia organizată de Primăria municipiului Galaţi pentru achiziţia şi montajul a maximum 40 şi minimum 20 de asemenea toalete a fost anulată.

Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice până la data limită nu a fost depusă nicio ofertă de preţ, semn că valoarea contractului, estimată a fi între 781.300 de lei şi 1.562.600 de lei fără TVA, nu a fost atractivă pentru agenţii economici.

În prezent, administraţia locală îi plăteşte firmei bucureştene Toi Toi & Dixi SRL 103.275 de lei fără TVA pentru închirierea şi întreţinerea a 80 de toalete ecologice simple mobile, cărora li se adaugă cinci toalete ecologice simple mobile - proprietatea oraşului - WC-uri care cu greu pot fi utilizate de cetăţeni din cauza mirosului greu şi a mizeriei. Contractul cu Toi Toi expiră în luna mai a anului viitor.

Mai multe detalii despre noile toalete - CLICK AICI

Citit 2486 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2018 18:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.