Ce donaţii fac aleşii locali

Ce donaţii fac aleşii locali
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

La recenta şedinţă a Consiliului Local, doi dintre aleşii locali s-au arătat generoşi cu administraţia locală.

Social-democratul Zanfir Ilie s-a oferit, la recenta şedinţă ordinară a Consiliului Local, să suporte din indemnizaţia sa de ales local cheltuielile cu vopseaua necesară pentru trasarea unei treceri de pietoni către Casa Căsătoriilor. Cu o condiţie, însă, ca directorul Direcţiei Generale Dezvoltare, Infrastructură şi Lucrări Publice din cadrul Primăriei Galaţi, Cristian Capeţis, să o şi facă, pentru că e promisă de un an.

Zanfir Ilie mai avea, însă, o doleanţă către primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu: "Domnule primar, am botezat trei pieţe - Piaţa Regală, Piaţa "Axis Libri" şi Piaţa "Ioan Brezeanu". Haideţi să le şi inscripţionăm cu plăcuţe! Costă mult, oare? Afectează mult bugetul? Am înţeles că o să-l însărcinaţi pe dl city-manager inclusiv pe Primărie să avem plăcuţă", a spus ironic consilierul local.

"Trecerea o facem, orice donaţie e bine venită, dar dl Capetis jură pe Legea 215 că o va face! Demersul legat de pieţe e unul de luat în seamă. Ca să le răspund cârcotaşilor, în spirit de glumă, evident, am aşteptat şi aceste trei pieţe ca să obţinem un preţ mai bun pentru placa pentru Primărie, care să edifice faptul că aici e Primăria municipiului Galaţi", a replicat, mai în glumă, mai în serios, edilul-şef.

"Domnule primar, vă pot consilia în privinţa preţurilor pentru plăci şi reclama de la Primărie", s-a oferit şi consilierul local PNL Paul Găvănescu, dacă tot se deschisese sezonul de donaţii.

"Eu am crezut că ne veţi spune că problema s-a rezolvat! În acelaşi spirit cu dl Zanfir, care e dispus să doneze o găletuşă de vopsea albă, mă aşteptam să faceţi şi dumneavoastră, cu patru plăcuţe, acelaşi gest!", a lansat edilul provocarea. După un moment de tăcere, consilierul Găvănescu a răspuns: "Fac macheta!".

Rămâne de văzut când vom vedea o trecere de pietoni la Starea Civilă şi când va avea Primăria o firmă.

Citit 3544 ori Ultima modificare Marți, 27 Februarie 2018 20:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.