Autoritatea Electorală lansează “Primul vot”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, Autoritatea Electorală Permanentă a rezervat portalul www.primulvot.ro pentru tinerii care îşi vor exercita pentru prima dată dreptul de vot la alegerile prezidenţiale din acest an.

AEP invită persoanele interesate să contribuie cu idei şi propuneri la realizarea portalului www.primulvot.ro. Portalul nu are doar un scop informativ, ci îşi propune să ajute la sensibilizarea şi creşterea interesului tinerilor pentru participarea la viaţa politică şi în acelaşi timp, se doreşte a fi şi o „arenă” de discuţii.

Propunerile trebuie să aibă în vedere atât conţinutul, cât şi forma acestui portal de comunicare electronică. Orientativ, dar nici într-un caz restrictiv, AEP propune câteva criterii de care se poate ţine seama: design consistent, clar, prietenos, rubrici obligatorii cu informaţii generale despre partidele politice, condiţii pentru exercitarea dreptului de vot şi de a fi ales, explicarea legislaţiei electorale, crearea unui logo şi a unui slogan, filmuleţe, fotografii, bloguri/forumuri de discuţii pe teme electorale.

Cele mai valoroase idei, după o evaluare riguroasă, vor fi selecţionate, iar susţinătorii acestora vor fi antrenaţi în realizarea efectivă a portalului.

Termenul limită până la care se pot trimite propunerile este 1 noiembrie 2009. Adresa AEP este Strada Stavropoleos, nr. 6, Sector 3, Bucureşti;Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.o, persoană de contact: Bogdan Popescu, consilier parlamentar, Direcţia studii, documentare şi monitorizarea procesului electoral Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1182 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.