PD-L vizează directorii de la Sănătate şi Pensii

PD-L vizează directorii de la Sănătate şi Pensii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şedinţa de vineri seară a Biroului Permanent Judeţean al PD-L Galaţi trebuia să stabilească eventualele schimbări de directori. Într-adevăr, preşedintele PD-L Galaţi, Mircea Nicu Toader, ne-a confirmat ieri: 

„Avem câteva propuneri, dar n-am stabilit încă nimic, pentru că trebuie să-i prezentăm la Bucureşti, unde se vor uita la CV-urile lor şi vor stabili dacă facem schimbările sau nu”.

Preşedintele filialei democrat-liberalilor ne-a declarat că înlocuirile nu vizează lipsa de profesionalism a şefilor direcţiilor deconcentrate care ar urma să fie schimbaţi, ci  faptul că aceştia beneficiază în prezent de sprijinul politic al PSD. Liderul ne-a oferit şi câteva nume propuse pentru funcţia de director la două  direcţii gălăţene.

„La Direcţia Sanitară o să meargă doctoriţa Liliana Moise, actuala directoare adjunctă, la Casa de Pensii o să meargă Denis Aramă. Dar în mare parte n-am umblat: la Direcţia Finanţelor Publice rămâne la fel, la Gardă, la fel, la  Direcţia de Muncă, la Cadastru, rămâne la fel…”

„Nu-i schimbăm decât pe cei foarte ataşaţi politic. Vom face publică lista săptămâna viitoare.”

Citit 1212 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.