Cine va construi prima PARCARE MULTIETAJATĂ din Galaţi

Cine va construi prima PARCARE MULTIETAJATĂ din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Reamintim că Primăria va trebui să rezolve mai întâi problema devierii reţelelor de utilităţi care străbat terenul pe care se va construi parcarea, lucrări care nu au fost prinse în contractul licitat!


Asocierea Lemacons SRL - S&M Expert Project SRL a câştigat licitaţia organizată de Primăria municipiului Galaţi pentru proiectarea şi construcţia primei parcări multietajate din Galaţi, cartier Mazepa I, strada Roşiori, în zona aferentă blocului R5.

Potrivit informării transmise de administraţia locală, valoarea contractului este de 7.944.000 de lei fără TVA, iar termenul de realizare a investiţiei este de 20 de luni calendaristice, din momentul în care va fi dat ordinul de începere a lucrărilor.

Reamintim că Primăria va trebui să rezolve mai întâi problema devierii reţelelor de utilităţi care străbat terenul pe care se va construi parcarea, lucrări care nu au fost prinse în contractul licitat! Prin urmare, pentru devierea colectoarelor de canalizare şi a conductei de gaze naturale a fost scos la licitaţie un contract cu valoarea estimată de 544.392 de lei fără TVA, data limită de depunere a ofertelor este 19 martie, iar criteriul de atribuire - preţul cel mai scăzut. Pentru instalaţiile reţelei electrice, Primăria a lansat o achiziţie publică în valoare de 10.000 de lei fără TVA, pentru un studiu care să stabilească modalitatea de deviere.

Citit 9157 ori Ultima modificare Luni, 19 Martie 2018 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.