PD-L se „oglindeşte” în ochii PSD

PD-L se „oglindeşte” în ochii PSD
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Printre tufişurile de la Spicul, PSD şi PD-L se vor spiona reciproc toată campania electorală. Pe post de arbitru, de pe soclul său, Costache Negri „monitorizează” activitatea intensă a celor două partide, gata de încăierare.

Sediul lui Constantin Dumitriu

După ce PSD – organizaţia municipală a înroşit în nuanţe Ferrari toată fosta Romarta, iaca, peste drum, portocaliul PD-L se ridică din tranşeele politice cu o mândreţe de sediu care încă miroase a lipici de afişe electorale. „Duşmanul” s-a mutat strategic, chiar la o aruncătură de băţ de fieful pesedist.

Lăsând gluma la o parte, trebuie să vă spunem că PD-L are un nou sediu destinat organizaţiei municipale, la Spicul. Deşi lucrările de amenajare încă nu s-au finalizat, spaţiul este deja funcţional.

Două activiste ale PD-L ne-au întâmpinat prietenoase explicându-ne că sediul nu este doar unul de campanie, ci e destinat organizaţiei municipale conduse de Constantin Dumitriu.

De altfel, pe biroul din clădire şedeau teancuri-teancuri calendare şi materiale promoţionale cu poza fostului eurodeputat, rămase cel mai probabil din campania electorală.

Am întrebat, mai în glumă, mai în serios, dacă au „montat” deja camere video sau microfoane pentru a afla secretele PSD de peste drum, dar am fost asigurată că nu. Şi chiar dacă ar fi fost aşa, credeţi că ar fi recunoscut cineva?

PSD şi PD-L vor avea astfel ocazia să se spioneze reciproc, să monitorizeze cine intră şi cine iese de la „vecinul” şi să „fileze” eventualele mişcări de trupe. Rămâne de văzut dacă pe timpul campaniei electorale, care se anunţă deja foarte agresivă, geamurile celor două sedii de luptă vor rezista încercărilor politice.

Nepăsător la toată forfota politică, Costache Negri, omul politic despre care Mihai Eminescu scria că a fost „unul dintre cei mai nobili bărbaţi ai românilor”, ţine în mână un document. O fi lista de directori de instituţii publice care urmează să fie schimbaţi?

Citit 1340 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.