Facilităţi fiscale pentru confort termic

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă încă nu se ştie sigur cu cât vor creşte, anul viitor, impozitele şi taxele locale – pentru că şedinţa Consiliului Local în care se va decide acest lucru se va desfăşura abia săptămâna viitoare -, un lucru este sigur: în continuare gălăţenii vor beneficia de facilităţi fiscale în cazul în care investesc în creşterea confortului termic al imobilelor în care locuiesc.

Este vorba despre reducerea cu până la sută la sută a impozitului pe clădiri datorat de persoanele fizice, dacă acestea dau bani din buzunar pentru reabilitări termice.

Şi în acest an Primăria municipiului Galaţi a acordat facilităţi. Potrivit datelor prezentate de primarul Dumitru Nicolae, în total, până acum, s-au primit 303 solicitări de scutiri fiscale, din care 201 dosare au fost finalizate.

Din acestea, în 44 de cazuri este vorba despre imobile (blocuri) unde s-au efectuat lucrări de hidroizolaţie, la alte 109 blocuri s-au reparat subsolurile, la 47 s-a înlocuit tâmplăria şi în cazul unui bloc, locatarii au investit în lucrări de refacere a faţadei.

Citit 553 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.