Operaţiunea „asfaltări de toamnă”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În următoarea săptămână, cel mai probabil, în oraş vor începe lucrări de asfaltare a mai multor străzi, care până acum s-au aflat în lucru.

În total, primăria a dat comandă pentru asfaltarea a opt străzi, respectiv: Războieni, Aprodu Purice, Transilvaniei, Anghel Saligny, Sindicatelor, Poşta Veche, Basarabiei şi Privighetorii.

Potrivit primarului Dumitru Nicolae, lucrările de asflatare vor fi realizate de ICMRS, societate care „trebuia să fi început de luni, dar nu a putut, pentru că nu avea utilajele în regulă”.

Primarul a mai precizat că străzile ce urmează să fie asfaltate s-au aflat, până acum, în lucrări de modernizări, realizate cu fonduri de la bugetul local şi nu prin programul ISPA.

Cu o singură excepţie – Basarabiei, unde se desfăşoară o lucrare de modernizare cu fonduri europene, obţinute prin Programul Operaţional Regional.

„Lucrările se vor efectua pe rând, câte o stradă, nu pe toate arterele odată. Vor începe cu străzile Basarabiei, Aprodu Purice şi Transilvaniei, iar fiecare stradă se va afla în lucru în jur de cinci zile”, a mai spus primarul.

Citit 1043 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.