REȚEA DE APĂ POTABILĂ veche de peste 60 de ani, în sfârşit reabilitată

REȚEA DE APĂ POTABILĂ veche de peste 60 de ani, în sfârşit reabilitată
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Apă Canal anunţă că au început lucrările de reabilitare a reţelei de apă potabilă de pe strada N. Alexandrescu, pe tronsonul cuprins între străzile Serei şi Anul Revoluţiei, pe o distanţă de aproximativ 810 metri.

"Lucrările se vor derula în două etape. Prima etapă a fost deja demarată şi prevede înlocuirea reţelei de apă existentă cu o conductă nouă, pe tronsonul str. Serei - str. Basarabiei. A doua etapă vizează tronsonul str. Basarabiei - str. Anul Revoluţiei şi prevede înlocuirea conductei existente cu o nouă conductă", au anunţat reprezentanţii operatorului regional de apă şi canalizare. Potrivit acestora, reţeaua de apă de pe strada N. Alexandrescu are vechimea de 64 de ani, fiind pusă în funcţiune în anul 1954.

"În cadrul investiţiei au fost prinse şi lucrări de înlocuire a celor 137 de branşamente de apă ale clienţilor din zonă şi a unui număr de şase branşamente pentru hidranţi de incendiu", a precizat conducerea Apă Canal. Investiţia, a cărei valoare este de 643.647 de lei (fără TVA), este derulată din surse proprii ale operatorului.

Lucrările sunt executate de către Obercons Comp SRL, societate care s-a ocupat şi de proiectare. Termenul de finalizare a investiţiei este 31 august 2018.

Citit 3170 ori Ultima modificare Luni, 16 Aprilie 2018 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.