Unde se pregătește demolarea garajelor

Unde se pregătește demolarea garajelor

Evaluaţi acest articol
(50 voturi)
34 comentarii

Nu mai puţin de 143 de garaje îşi aşteaptă în acest an demolarea, conform datelor furnizate la solicitarea noastră de Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi. Cele mai multe dintre aceste construcţii provizorii se află în Ţiglina I, iar restul, pe Drumul de Centură.

„Garajul nu este o necesitate, nu are acelaşi statut cu o locuinţă. A fost cândva o chestie de moft, acum e o extensie a apartamentului, de cele mai multe ori. Haideţi să privim lucrurile nu doar prin prisma propriilor nevoi, ci prin nevoia de dezvoltare a acestui oraş. Odată ce vor dispărea aceste garaje, cu siguranţă vom avea mai multe locuri de parcare, pentru care cererea gălăţenilor este din ce în ce mare”, a declarat primarul municipiului Galaţi Ionuţ Pucheanu, în urmă cu două luni, în plenul şedinţei Consiliului Local. Edilul îi răspundea astfel unui gălăţean din Micro 20 venit să se plângă aleşilor că nu-şi mai permite să plătească „tariful exagerat” al chiriei pentru terenul pe care se află garajul său, tarif care a crescut de la 300 la 850 de lei.

Tabere

Bateriile de garajele construite printre blocuri constituie un subiect fierbinte, care i-a împărţit pe gălăţeni: unii cer insistent demolarea lor în vederea realizării unor parcări civilizate, locuri de joacă sau spaţii verzi, ceilalţi, în majoritate deţinători ai acestor construcţii provizorii, spun că le sunt absolut necesare şi că Primăria are probleme mult mai importante de rezolvat! De cealaltă parte, primarul Galaţiului a declarat în repetate rânduri că nu se vor demola garaje decât acolo unde există deja un proiect de restructurare urbană aprobat şi banii necesari pentru investiţii.
Tocmai de aceea am fost curioşi să aflăm unde şi câte garaje vor „cădea” anul acesta. La solicitarea noastră, Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galaţi ne-a prezentat o situaţie a desfiinţării acestor construcţii provizorii.

Ţiglina I

Potrivit răspunsului furnizat de Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi, în Ţiglina I, zona Palatului de Justiţie, sunt în curs de emitere 46 de notificări de desfiinţare a garajelor. Iar în zona Colegiului Naţional „Mihail Kogălniceanu” (CNMK) şi a blocurilor A1, A2, A5, A6, A7 şi A8 sunt în curs de emitere alte 38 de notificări de demolare a unor construcţii provizorii.
Demolările sunt necesare pentru a permite sistematizarea zonei CNMK, proiect care cuprinde: amenajarea unei căi de acces auto şi pietonal pentru decongestionarea traficului între străzile Prelungirea Coşbuc şi Regiment 11 Siret, 365 de locuri de parcare, spaţii de joacă în vecinătatea Şcolii Gimnaziale Nr. 2 şi a CNMK, locuri de relaxare în zona Complexului Tiglina I, blocurile D4 şi G, lucrări de infrastructură, iluminat şi reamenajare a spaţiilor verzi.

Drumul de Centură

Conform Primăriei, în Micro 39A, pe Drumul de Centură, din 28 de construcţii, 27 au fost desfiinţate, iar pentru încă una este în curs de emitere o dispoziţie de demolare. În Micro 39B, tot pe Drumul de Centură, din 22 de construcţii, zece au fost desfiinţate, iar pentru restul de 12 vor fi emise dispoziţii. Şi în Micro 39C, spune Primăria, din 30 de construcţii amplasate pe Drumul de Centură, 14 sunt desfiinţate, iar restul de 16 îşi aşteaptă dispoziţiile de demolare. Iar în Micro 39C zona Talciocului, tot pentru Drumul de Centură, urmează să fie emise dispoziţii de demolare pentru 30 de garaje.
Aşa cum aţi mai putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, desfiinţarea acestor construcţii este necesară pentru proiectul amplu de extindere la patru benzi şi modernizare a Drumului de Centură, pentru care autorităţile se luptă să acceseze bani europeni.

Citit 24341 ori Ultima modificare Joi, 26 Aprilie 2018 11:16

34 comentarii

 • postat de ANGHELUTA ELISABETA Miercuri, 02 Mai 2018 13:40 5.2.209.*** Link la comentariu
  0
  5

  BUN SE DARAMA TOATE GARAJELE DIN ORASUL GALATI ,DAR CINE DEMOLEAZA SI CONSTRUCTIILE CARE AU STRICAT ARHITECTURA ORASULUI EXP. MAGAZINELE SI RESTAURANTELE DIN TIGLINA 1 ACELEA DE LA A1-A8 ,SI MULTE ALTELE DIN ORAS . CE SIMPLU SI FRUMOS ERA ORASUL CIND NU EXISTAU ACESTE CONSTRUCTII . (IN VALIZA CU FOTOGRAFII SE VEDE CE FRUMOS SI OSPITALIER ERA GALATIUL ASA AERISIT CU OAMENI CU BUN SIMT FARA A TRANSFORMA URBIA IN GROAPA DE GUNOI )SA NU MAI DAM VINA PE PRIMAR SA VEDEM CE FACEM NOI ,CAND ARUNCAM PE STRADA RESTURII CAND NE INJURAM UNI PE ALTI IN TRAFIC CIND NE PARE BINE DE NECAZUL ALTUIA SI APOI SA IL ACUZAM PE ORCARE PRIMAR .NOI CU CE AJUTAM!!!!!.

  Raportează
 • postat de Mihai Remus Marți, 24 Aprilie 2018 21:58 78.96.81.*** Link la comentariu
  2
  1

  Domnule Primar,buna seara.Cu bateria de garaje de pe Strada Armata Poporului ce faceti?(este vorba despre garajele de langa cofetaria Royal din fata Blocului L5)O parte din aceste garaje s-au daramat dar o parte au ramas in picioare.Sa vedeti ce petreceri se incing sambata si duminica si cateodata si in timpul saptamanii la aceste garaje iar noi stam cu masinile ingramadite pe trotuare.Nu ar fi mai frumos sa faceti o parcare in locul acestor garaje?

  Raportează
 • postat de FARA RABLE IN ORAS! MERSUL PE JOS ESTE SANATOS. Marți, 24 Aprilie 2018 08:07 95.76.2.*** Link la comentariu
  6
  5

  Unica masura pentru eliberat orasul de rable este sa se construiasca niste platforme betonate in afara orasului, imprejmuite, pe baza de abonament si cu paza!

  Aceasta masura este explicabila si poate fi legalizata daca consilierii si primarul analizeaza corect ca strazile, bulevardele, spatiile dintre locuinte si unitati socio-economice, administrative si de invatamant, nu au fost proiectate pentru un numar mare de vehicole...

  Eu nu-i inteleg pe cei care si-au cumparat rable, bine, statul le-a dat dreptul si facilitatea, dar nu s-au gandit ca centrele urbanistice ale tarii, asa cum au fost proiectate acum 50-60 de ani, nu pot face fata aglomeratiei de vehicole ca cea de astazi, si atunci se bate apa-n piua, ca spatiile nu sunt supraelastice!

  Oricat ar dori cineva sa rezolve problema parcarilor nu o sa reuseasca, asadar coana Luta de la Cuca si Trotinel de la Jorasti, cand au purces la oras, schimband caruta cu rabla, trebuia sa se gandeasca bine, ca in cutia de chibrituri de la bloc nu incape si rabla..

  Deci, revenind la propunerea cu parcari in afara orasului, ar fi cea mai onorabila si fezabila pentru administratie, ai treaba in oras, este autobuz, tramvai sau taxi, nu te duci cu rabla cinci sute de metri la piata, drept la galantar, mai mergi si pe jos, ca, retrospectiv, inainte de 1990, nu erau atatia obezi si tanti cu tartita grasa, lumea era mai sanatoasa.

  Vai!, i-mi duc copchilul la scoala cu rabla, pai uitati-va ce-i pe Balcescu, la LVA, sau pe Brailei, la Pedagocic, la ora terminarii cursurilor, blocheaza cu rable transportul in comun, o bataie de joc, iar autoritatile sunt vomplet depasite...

  Puteti sa ma injurati, dar lasati-va rablele la intrarea in oras, luati autobuzul in oras, iar politia sa-si faca treaba!

  Raportează
 • postat de Victoria 1C Marți, 24 Aprilie 2018 00:00 188.24.205.*** Link la comentariu
  1
  41

  În spatele bisericii Sf.Vasile sunt garaje pline cu butoaie. ..În fata/spatele blocului 1c ( lângă spitalul de copii) sunt vreo 30 de garaje..așteptăm să le puneți la pământ. .vrem locuri de parcare ...locuri de joaca pt copii..

  Raportează
 • postat de Remus Luni, 23 Aprilie 2018 19:22 193.90.12.*** Link la comentariu
  1
  15

  Pe drumul de centura (Micro 39A, Micro 39B, Micro 39C) sunt necesare aceste lucrari a se realiza degraba, cat mai repede, etapa premergatoare in vederea inceperii lucrarilor de extindere a centurii si modernizarii centurii prin construirea acelui pod cu hobane PROIECT VITAL pentru Galati(extinderea si modernizarea centurii) ce speram sa inceapa anul acesta.

  Raportează
 • postat de un cetatean nemultumit Luni, 23 Aprilie 2018 17:47 89.136.0.*** Link la comentariu
  9
  9

  dar mizeria lasata dupa demolarea de pe Dornelor colt cu Traian (asa-zisul Drumul Hotilor) cand si cum se rezolva ? dar incalcarea, cu buna stiinta, a liniilor duble, continui, de pe Traian pe Dornelor (asa-zisul Drumul Hotilor) pentru a scurta drumul pana pe N. Balcescu ? astea nu le vede nimeni ??? in centrul orasului ??? RUSINE !!!

  Raportează
 • postat de Sorin Ene Luni, 23 Aprilie 2018 17:37 94.130.183.*** Link la comentariu
  18
  14

  "Cele mai mari cresteri de impozite locale le vor resimti proprietarii de garaje, care in 2018 vor plati cu 120% mai mult pentru fiecare metru patrat de constructie"
  Am garaj in care tin masina.Am cumparat,am acte la zi, platesc impozite.
  Anul acesta impozitul pe garaj s-a marit . Din banii mei se plateste sa zic iluminatul public. etc. Vecinii care tin masina afara nu platesc impozit pe locul care il ocupa cu masina, desi bucata de pamant pe care e parcata masina nu le apartine.Ar trebui oare ca primaria sa impoziteze toti proprietarii de masini care parcheaza pe spatiul public? Daca tot e sa fie egalitate sa demolam garajele si sa fie taxata fiecare masina.Asa ar disparea si epavele care paraziteaza locurile de parcare .

  Raportează
 • postat de viorel Luni, 23 Aprilie 2018 17:26 188.24.216.*** Link la comentariu
  3
  18

  cand le demolati si pe cele de langa scoala 43

  Raportează
 • postat de perpedes Luni, 23 Aprilie 2018 17:22 213.49.36.*** Link la comentariu
  18
  5

  Sunt prea multe masini,nu prea multe garaje. In anii 80 in blocul meu de 10 etaje si 42 de apartamente, existau doar doua familii cu masina. Ce vremuri...Acum sunt si cate doua masini per familie. Nu sunt garaje in zona, dar parcarea e pe doua rânduri. Soferul care blocheaza o masina o lasa pe liber sa o impinga cel care vrea sa plece. Sa se demoleze toate garajele si tot nu se rezolva. Nimic nu se rezolva in RO. Totul e doar vorbe goale.E ceva de genul: sa se privatizeze combinatul ca o sa fie bine la privat. Azi e in faliment.

  Raportează
 • postat de OANA Luni, 23 Aprilie 2018 16:49 46.165.230.*** Link la comentariu
  4
  53

  MICRO 16: ZONA SPITALULUI DE COPII E IMBACSITA DE ASTFEL DE GARAJE CARE NUMAI MASINI NU ADAPOSTESC CI TOT FELUL DE ALTE MIZERII, GEN RESTURI DE MATERIALE DE CONSTRUCTII SI CHIAR RESTURI DE CONSTRUCTII ADUNATE DE TOTI ZEVZECII. NE-AR TREBUI SI NOUA LOCURI DE PARCARE NOI, SPATII VERZI, LOCURI DE JOACA DOMNULE PRIMAR.

  DACA NU LE CONVINE PRIN TIGLINA 2 CIVILIZATIA SI MODERNIZAREA PE CARE ATI INCEPUT SA O FACETI, ATUNCI DOMNULE PRIMAR VENITI SI MODERNIZATI CARTIERELE DIN JURUL SPITALULUI DE COPII FIINDCA ACOLO AVEM NEVOIE DE SPATII AERISITE, AVEM NEVOIE DE LOCURI DE PARCARE, ASTA CA SA NU MAI ADUC IN DISCUTIE SI LIPSA ORICARUI MINIMALIST LOC DE JOACA.

  Daca veti incepe domnule primar modernizarea cartierelor Spitalului de Copii acolo chiar veti avea toata aprecierea noastra, veti fi apreciat pentru ceea ce incercati sa faceti, nu cum se comporta unii acum prin Tiglina 2 unde nu apreciaza munca pe care o faceti pentru civilizarea cartierului lor. Va rugam incepeti modernizarea si in intreaga zona a Spitalului de copii (toate cartierele dimprejurul spitalului de copii).
  Asta ca tot am citit prin ziar ca exista unii care stramba din nas ca li se modernizeaza cartierele(pe langa Pedagogic), li se modernizeaza nivelul de trai, confortul. Unora tot prin mizerie si gunoi pare ca le place sa traiasca.

  Raportează
 • postat de Adrian Luni, 23 Aprilie 2018 15:52 5.13.218.*** Link la comentariu
  4
  25

  Absolut toate garajele necesita demolarea lor,iar spatiul obținut folosit in avantajul tuturor cetățenilor.

  Raportează
 • postat de Lupanu Luni, 23 Aprilie 2018 14:26 93.122.251.*** Link la comentariu
  3
  24

  Un garaj ocupă nu doar un loc de parcare! Un garaj plus intrarea care trebuie lăsată liberă pentru acces însumează 3 locuri de parcare! La pământ cu ele mai ales cele din M20 in spate la bunker oil!!

  Raportează
 • postat de Gheorghe Luni, 23 Aprilie 2018 13:28 89.136.187.*** Link la comentariu
  6
  55

  Primaria trebuie sa schimbe aspectul necivilizat existent in tot orasul si sa demoleze aceste garaje.Nici un sfert din aceste garaje,nu sunt ocupate cu masini.Masinile sunt parcate tot pe
  strada,iar garajele sunt folosite ca depozite de materiale ptr.firme,mici ateliere,depozite de
  vechituri si muraturi ale proprietarului etc.
  Un loc de parcare amenajat civilizat,ar dubla numarul de masini aflate pe strada,in locul acestor garaje.
  Pentru un studiu al primariei,sa cerceteze garajele de pe str.Razoare,cartier Micro 16 A.

  Raportează
 • postat de Craciun Laura Luni, 23 Aprilie 2018 13:15 109.166.133.*** Link la comentariu
  6
  36

  In micro 38 in zona blocurilor Z4 si N -uri nu gasesti un loc de parcare ca e plin de garaje.Faceti domnule primar parcari si demolati garajele care nu isi tin masinile in ele si le parcheaza pe unde apuca .Nu mai avem loc de parcare pe nicaieri .

  Raportează
 • postat de Popa Manole Luni, 23 Aprilie 2018 13:11 51.15.34.*** Link la comentariu
  5
  57

  Bre primare Pucheanu, bre consilieri locali, bre alesi locali de ce sariti din Tiglina 2 (modernizarea de langa Colegiul Pedagogic) tocmai in Tiglina 1 (blocurile A1, A2, A5, A6, A7 şi A8) cand voi nu ati terminat de modernizat in Tiglina 1, langa Pedagogic, fiindca ati uitati sa demolati si cosmeliile din spatele blocurilor B3, F1, C13, C14, C15) de langa modernizarea actuala. NU MAI FACETI TREABA PE JUMATATE DOMNILOR ALESI.

  NU UITATI DE DEMOLAREA GARAJELOR DIN SPATELE BLOCULUI B3+F1.

  Raportează
 • postat de paul_7979 Luni, 23 Aprilie 2018 12:58 109.99.0.*** Link la comentariu
  4
  28

  Poate cineva de la primarie vine si in jurul Scolii 31 din Micro38 sa vada minunatia de garaje si mizeria din jurul lor.
  De preferat seara mai bine dupa ora 19.00, sa vada si gratarele plus muzica care rasuna de la aceste garaje, ca politia locala se tot lasa asteptata.
  Trotuarele destinate traficului pietonal au devenit "alei" pentru masinile celor care au garaje in zona si nu mai au pe unde ajunge in strada.
  Zilnic nori de praf trebuie sa inchita copilul meu pana cand ajunge la scoala plus ca trebuie sa mearga si pe langa trotuar ca nu au loc masinile sa circule. Seara sunt si cateva microbuze parcate pe langa aceste garaje, nu era o lege ca nu trebuiesc parcate decat in zone speciale? Sau poate ca aceasta zona de garaje reprezinta o zona speciala.
  Politia Locala doarme? ... da va spun eu ca dorm ziua intro masina inscriptionata Politia Locala langa un astfel de garaj cu un copac mare care le face umbra, cum se face ora 15.45 dispar din zona, am sa le fac si doua poze sa le trimit catre redactie sa vada un oras intreg, ca de rezolvat sunt sceptic ca se rezolva ceva in viitorul aproiat din pacate.

  Raportează
 • postat de PATRIOTUL Luni, 23 Aprilie 2018 12:55 81.12.149.*** Link la comentariu
  22
  13

  Orice priect de Restructurare Urbana trebuie sa aiba in spate o consulatre larga a populatiei.
  Nu am vazut in Tiglina1 pe cei din Primarie, in special Consilierii Locali (care se constata ca sunt cei mai delasatori si incompetenti din cei care au fost pana acum) sa consulte cetatenii si Asociatiile de Proprietari din zona aferenta acestei restructurari.
  Daca am avea o Administratie Publica eficienta si transparenta s-ar fi montat un panou mare in acele zone propuse pentru modernizare cu cel putin 2 variante de restructurare pe care locuitorii sa le analizeze, sa le voteze sau sa propuna modificari!
  Dar cu cine sa faci lucrurile astea...?

  Raportează
 • postat de Daniel 84 Luni, 23 Aprilie 2018 12:28 151.65.124.*** Link la comentariu
  5
  15

  La ireg in la ecoprint fata in fata cu blocurile SD5A2 ...seara te plimbi 30 minute sa găsești un loc liber...parcarea nu e iluminată și se vandalizează mașinile

  Raportează
 • postat de Exemplu bun de la Braila : Luni, 23 Aprilie 2018 11:40 217.64.113.*** Link la comentariu
  6
  18

  "Viceprimarul Doiniţa Ciocan spune că este normal ca noile contracte de închiriere să fie încheiate doar dacă deţinătorul garajului face dovada că adăposteşte acolo o maşină pe care o foloseşte. “S-a introdus acea obligaţie a existenţei ITP-ului valabil pentru a se evita situaţiile în care garajul este folosit pe post de debara pentru depozitarea lucrurilor din casă. Garajul trebuie folosit pentru adăpostirea maşinii personale, în caz contrar nejustificându-se ocuparea domeniului public. În ceea ce priveşte valoarea chiriilor actualizate, acestea se stabiliesc în funcţie de zona unde se află garajul, pentru zonele centrale achitându-se mai mult”, ne-a declarat Doiniţa Ciocan. Aşa stând lucrurile, deţinerea unui garaj amplasat pe domeniul public pare a începe să fie percepută ca un lux pentru care trebuie plătit în consecinţă." !!

  Raportează
 • postat de Luca Luni, 23 Aprilie 2018 10:55 213.233.85.*** Link la comentariu
  5
  29

  În Micro 20, în spatele stației peco BUNKER OIL cînd le vine rondul garajelor fără de mașini parcate în interiorul lor ?
  Sunt transformate în depozite de diverse lucruri de care NU MAI AU FOLOSINȚĂ în casa sau de exemplu schele și materiale de construcție.

  Raportează
 • postat de Nicu Luni, 23 Aprilie 2018 10:41 82.137.13.*** Link la comentariu
  7
  33

  Dar in spate la spitalul de copii cind sunt o gramada de garaje faraasini si pline de butoaie cu muraturi.

  Raportează
 • postat de Michael Luni, 23 Aprilie 2018 10:33 92.82.38.*** Link la comentariu
  10
  43

  Respect decizia Primarului de a demola garajele.
  Este un pas inainte catre civilizatie.

  Raportează
 • postat de Elena Luni, 23 Aprilie 2018 08:39 109.166.138.*** Link la comentariu
  4
  34

  Avem un oras murdar. Nu vad mare lucru ca a facut primarul ceva. Sunt orase care nu sunt inconjurati de ape si au bazine .noi de ce taraganam lucrurile cu bazinul de la dunare? Sau se asteapta spaga? Garaje avem si in zona garii.

  Raportează
 • postat de Traian Luni, 23 Aprilie 2018 08:29 5.13.218.*** Link la comentariu
  4
  28

  Zona de la Potcoava de aur arata mizerabil! Nu zici ca ar fi centrul unui oras important in secolul XXI. Faleza e o jungla de boscheti! Traim in cel mai urat si dezgustator oras de dimensiuni mari din Romania. Mi-e scarba de toti acesti incompetenti din primarie care se fac ca nu vad si baga gunoiul sub pres!

  Raportează
 • postat de Angi Luni, 23 Aprilie 2018 08:25 5.2.205.*** Link la comentariu
  9
  18

  Perfect, demolam dar avem si bani sa facem ceva in loc sau lasam paragina? Demolam sa vada lumea ca demolam?
  La Ancora nici acum nu ati curatat molozul.....

  Raportează
 • postat de Cetateanu Luni, 23 Aprilie 2018 08:06 194.105.20.*** Link la comentariu
  5
  20

  In spatele SRI -ului, , str. Garii, , la blocurile A10 , A10 A, CAND? Sau acolo , nu se paote, ca-si au barosanii, directori, si alti parveniti ca ei, masinile in garaje? Nu va intereseaza...

  Raportează
 • postat de Alex Luni, 23 Aprilie 2018 07:46 84.117.145.*** Link la comentariu
  7
  17

  Ce pachet generos, se duce combinatul, si o data cu el si combinistii care in mare parte sunt si garajisti. Numai vesti bune in ultimul timp.

  Raportează
 • postat de ne pasa de orasul nostru Luni, 23 Aprilie 2018 07:43 95.77.196.*** Link la comentariu
  5
  20

  va rugam insistent demolati si garajele din micro 20,care sunt amplasate pe buza dealului,aceste garaje sunt adevarate apartamente,cu bucatarii,living cu spatiu verde,si care sunt ocupate de mobilier ,in niciun caz de masini;masinile sunt parcate langa garaje

  Raportează
 • postat de Galatean Luni, 23 Aprilie 2018 07:19 5.13.166.*** Link la comentariu
  4
  15

  Far în micro 18 , toate blocurile de 8-9-10 etaje au foarte puţine locuri de parcare dar sunt O GROAZĂ DE GARAJE !!!

  De la A1 la A8 ,la B-uri şi până la G1-G11-uri sunt baterii intregi de garaje !!

  Trebuie acum, nu peste (alti) 25 de ani !!

  Raportează
 • postat de mmmm37 Luni, 23 Aprilie 2018 07:01 5.13.223.*** Link la comentariu
  5
  14

  Nu trebuie sa fim rautaciosi cu cei care au garaje, insa sunt zone unde demolarea acestora ar fi o necesitate.
  cu totii platim impozite pe cladiri, autoturisme sau ecarisaj, deci cu totii trebuie sa beneficiem de civilizatie. Ce poate zice unul in context ce plateste 2000 lei pe an sau mai mult impozit pentru o masina si nu are unde sa o parcheze pt. ca Primaria doar incaseaza fara sa ofere ceva la schimb??
  Personal sunt zone langa mine unde din 4 garaje, toate sunt goale (plecati afara), iar din alte 14 doar cinci sunt ocupate (2 au barci, restul naiba stie ca nu am vazut pe nimeni de mai multi ani), in timp ce alte autoturisme stau "calare" iar proprietarii lor, de altfel vecini si prieteni din copilarie se cearta .
  Probabil solutia cu demolatul si construirea de locuri de parcare pare ceva viabil la acest import de autoturisme.

  Raportează
 • postat de Gheorghe Luni, 23 Aprilie 2018 06:24 194.105.20.*** Link la comentariu
  7
  21

  La pamant cu garajele !!!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de Poftim exemplu! Luni, 23 Aprilie 2018 02:29 84.117.43.*** Link la comentariu
  10
  6

  Da... se pare că nu toți cei din PSD sunt o apă și un pământ, ciumă roșie etc. Iată dovada că sunt oameni care nu își bat joc de votul popular și își dau silința să realizeze ce au promis în campanie. Bine, este evident că se luptă cu birocrația, că dacă nu era panarama asta de tumoră democratică (birocrația), mergeau lucrurile mult mai repede. Din păcate, sunt unii puși în fruntea unor instituții importante, plătiți de cele mai multe ori din bani publici, care nu își fac treaba așa cum ar trebui. Deh, românul nu își poate pune semnătura pe o hârtie afurisită dacă nu primește ceva acolo șa: un pliculeț cu bănuți, câteva sticle scumpe de vin/șampanie etc. Parcă ar fi plătiți să realizeze, ca lumea, obiective pentru alte popoare, mai puțin cel din care fac parte.
  Mă rog, cei din primărie și consilii își dau silința să facă ce au promis în campanie pentru a nu veni peste 4 ani ca milogii și cu coada între picioare pentru un alt mandat din partea cetățenilor. Și așa, dacă ăștia din PSD nu realizează, cu stupoare, "of course", că Dragnea și alți infractori golani și proști fac tot posibilul pentru a scăpa de brațul justiției, călcând în picioare promisiunile, votul popular și propriul partidul, atunci, această formațiune se îndreaptă spre dezastru. Și mai rău, în acest ritm, mai câștigă ei alegerile parlamentare și/sau prezidențiale când va zbura porcul sau peste mulți ani de acum încolo, când PSD va fi format doar din oameni corecți, inteligenți și cu principii... Poate voi fi eu unul dintre aceia. Până atunci, îmi văd de învățat ca să dau peste nas cu studiile mele tuturor românilor care se cred genii pentru că știu și ei câteva neologisme și pe ici colo 2-3 ecuații/teoreme. (Iubesc să fiu realist, sarcastic și acid.)
  ...

  Raportează
 • postat de mv Luni, 23 Aprilie 2018 01:20 90.95.50.*** Link la comentariu
  5
  8

  Domnule primar va aduc aminte ca Galati nu se numeste numai Tiglina 1 sau micro 39. Daca cineva va lumina spunea asa. Domnule facem cateva echipe de 2 oameni si in descurs a cateva saptamani, luni identificam baterii de garaje ce nu isi au locul in diferite zone ale Galatiului . Iar de cand ati preluat mandatul si pana acuma aveati numarul exact al tuturor gajajelor si numarul pe cartiere cat si zonele cele mai stringente unde ff multe zac paragina, sau chiar folosite in alte scopuri in afara de a parca o masina. Si atuncea va intalneati intr-o sedinta si decideati soarta pentru fiecare din zonele unde se afla, cartier/numar garaje/periferie, centru/interes etc, si luati cea mai competenta decizie. Si daca cartierul in care locuiesc nu va fi un proiect de restructurare urbana, asta inseamna ca ... 80 de garaje ce stau din 1994, 1996 vor sta acolo inca 40 de ani ca ...? cineva nu a avut viziunea de a darma garaje acelea si face un loc de parcare civilizat sau nu s-a stiut ca acolo sunt garaje SAU asteptam iar campania electorala cu sloganul " VOM CONTINUA CE NU AM FACUT...? AVEM IN PROIECT...? INVESTIM IN ...? :)

  Raportează
 • postat de Nordicmight Luni, 23 Aprilie 2018 00:45 100.117.26.*** Link la comentariu
  7
  12

  Sa le dărâme si sa facă altceva în locul lor.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.