Unde vor fi montate noi refugii în staţii

Unde vor fi montate noi refugii în staţii
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

În continuare, deşi în ultima lună au fost amenajate circa 20 de refugii în staţiile de transport în comun din municipiul Galaţi, există zone întregi unde călătorii nu au deocamdată niciun adăpost, iar amenajările necesare sunt aşteptate cu nerăbdare.

Primăria municipiului Galaţi anunţă pe portalul propriu că, până la finele lunii mai, vor fi montate şase refugii în staţiile de transport în comun din zona Sălii Sporturilor, a Stadionului Oţelul şi, respectiv, a Patinoarului, şi un al şaptelea la Casa Roşie. Aceste adăposturi se datorează contractelor de sponsorizare încheiate de Primăria municipiului Galaţi cu ArcelorMittal şi, respectiv, Dascos SRL.

Trebuie spus că, graţie sponsorizărilor oferite de oferite de companiile Shopping City şi Transfero Turistic s-au achizitionat şi amplasat, până în acest moment, 17 şi, respectiv, patru adăposturi în staţiile Transurb. Gălăţenii dependenţi de transportul în comun nu se pot baza doar pe refugii donate!

În urma unei licitaţii, Primăria Galaţi a încheiat un acord-cadru cu firma Metalgan Company, pentru furnizarea şi montajul unui număr minim 60 şi maxim 130 de refugii în staţiile de transport în comun, contract în valoare totală finală de 1.013.800 de lei fără TVA.

Citit 5929 ori Ultima modificare Luni, 07 Mai 2018 11:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.