Amenajare de şantier la Potcoava de Aur

Amenajare de şantier la Potcoava de Aur
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Potrivit Primăriei municipiului Galaţi, în zona Potcoava de Aur se execută, de la începutul acestei săptămâni, lucrări pregătitoare pentru amenajarea de şantier. Este vorba despre şantierul aferent unui amplu proiect de amenajare a zonei centrale a oraşului, între strada Navelor, limita blocurilor P şi Potcoava de Aur. Aşa cum aţi putut citi deja în "Viaţa liberă", lucrările, în valoare de 11 milioane de lei fără TVA, sunt programate să ajungă până la finele anului în zona Spicu’ şi vor fi executate de asocierea SC Tancrad SRL - SC Lemacons SRL - SC Proiect SA - SC Btfarch Ro Company SRL.

Citit 11888 ori Ultima modificare Marți, 19 Iunie 2018 21:03

9 comentarii

 • postat de Sergiu Moldovan
  Joi, 21 Iunie 2018 20:27
  195.176.3.***
  Să ajutăm la dezvoltarea orașului, vom avea în curând un oraș frumos, cum ne-am dorit.
  11
  5
  Raportează
 • postat de HaHAa
  Joi, 21 Iunie 2018 15:12
  95.76.3.***
  @Vizantea
  Este strict problema mea dacă sunt sau nu nostalgic comunist și nu trebuie să îți dau matale sau altcuiva socoteală, că nu mănânc, beau, mă spăl din banii tăi sau ai altuia, să-ți fie clar!
  1) Ce ai tu cu comuniștii????!! Acei comuniști, cum or fi fost ei, au transformat România dintr-o țară (cu sensul de zonă rurală) într-o urbe aproape în totalitate. Majoritatea blocurilor din orașul ăsta au fost construite de ei, la fel și industria care nu mai este la nivel național, agricultura, turismul care a ajuns o batjocură etc.
  2) Cu siguranță nu ți-a plăcut începutul, ca altor cititori și/sau postaci de pe Viața liberă și nu mi-ai citit întreg comentariul. Am scris după jumătate că vina este exclusiv a conducerii partidului, NU a partidului... NU toți sunt corupți. Eu dacă mă bag în PSD și sunt lăsat să fac treabă așa cum îmi place mie și cum trebuie - treabă nemțească, vă las pe toți anti-PSD-iștii muți, măi nene măi. Deci, concluzia: Ori judecați la rece și terminați că (întreg) PSD-ul = Ciuma Roșie, or vă vedeți de treabă și nu mai comentați, ori, a treia variantă - vă cărați din țară la cules de căpșuni/cireșe. Chiar este nevoie să iau trenul până în București și să vă conduc la terminalul de pe Otopeni????!! Sau sunteți mai inteligenți decât Dăncilă și vă puteți descurca și singuri??! Bănuiesc că sunteți măcar în stare să înțelegeți ce vă zice GPS-ul de pe telefon... Asta dacă știți să deschideți aplicația...

  PS Puteți da oricâte dislike-uri vreți, că nu dau doi bani. Adevărul doare și nu vă place să vedeți un "cretin" care ține cât de cât cu PSD-ul și care vă spune ce trebuie. De asemenea, încă o dată, UNDE ați fost dragi conaționali când toată clasa politică și-a bătut joc de voi, UNDE ați fost când v-au distrus pe față industria, UNDE ați fost când PD-L-ul a închis spitale, a tăiat salarii etc. UNDE ați fost, măi, dragălașilor, UNDEEEE???? Sau pe ăia i-ați înghițit că erau liberali, iar pe ăștia îi urâți că sunt niște comuniști idioți, bineînțeles că toți... De asemenea, vă plângeți pe facebook, pe youtube la Recorder, ne înjurați, învinuiți pe toți că de ce nu am ieșit la vot, că de ce nu am votat PNL-ul... Și dacă ieșea PNL-ul, CE se întâmpla, măi, mari intelectuali cu 10 diplome de licență, 7 de masterat și 3 de doctorat... CE SE ÎNTÂMPLA?? Pfai, tatăăă, cu ce-am greșit să mă nasc printre asemenea semeni ipocriți...
  9
  10
  Raportează
 • postat de Mihai
  Joi, 21 Iunie 2018 14:29
  92.86.51.***
  Mie imi place de Raluca ...
  9
  3
  Raportează
 • postat de @Galatean
  Joi, 21 Iunie 2018 11:35
  82.137.10.***
  Bai desteptule, vezi ca nu lucreaza Pucheanu acolo, ci o asociere de firme PRIVATE. Private, da? Deci daca treaba nu merge cum trebuie injura firmele executsnte, nu primarul!
  12
  4
  Raportează
 • postat de REZISTENTA GALATI.
  Joi, 21 Iunie 2018 09:38
  194.126.220.***
  Sectia de radiologie din Galati este facuta cu fonduri europene, alea pe care le huleste Dragnea si Tariceanu.Cea mai mare parte din lucrarile executate in Galati (mai putin Strada Traian) au fost lucrari de investitii din fonduri europene. Daca era dupa logica marilor carmaci ai PSD care conduc Romania la varf dar si pe aici aveam doar borduri, parcuri si statui la suprapret si muuuulte muuulte spectacole !

  La ce iti mai trebuie investitii adevarate care genereaza locuri de munca, cand poti sa faci spectacole nu ? Asta e logica de baza in PSD.

  La ce iti trebuie investitii in obiective chiar necesare care pot atrage investitori precum drum expres Galati-Braila, unificarea celor doua orase prin transport in comun ptr a avea cea mai mare aglomerare urbana din Romania dupa Bucuresti ca sa ai o piata a fortei de munca si de desfacere DUBLA , cand poti sa schimbi borduri si pavaje si sa hulesti Uniunea European cu a carei fonduri atrase uneori te lauzi ca psdistul de mai devreme.

  Sau sa faci un parc la blocul E6 cu 1.9 milioane de ron (oare care este raportul intre pretul unei banci din contract si cel real de pe piata) ?

  Dragi psdisti transmiteti lista ultimilor intalniri ale reprezentantilor autoritatilor locale cu investitorii straini sau romani pe care ati incercat sa-i atrageti in Galati si ce ati reusit sa faceti. Si apoi un raspuns cinstit la motivul pentru care orice investitor cand are de ales intre Galati si Braila prefera celalat oras si daca stiti si voi de ce, rezolvati problema.

  PSD Galati nu va mai victimizati, ca de 28 de ani Galatiul si Braila sunt conduse de partidul vostr, Braila a atras investitori care au creat locuri de munca (cheia supravietuirii acestui oras), voi aproape deloc.

  Orice om care are un minim de studii economice stie ca investitiile trebuie analizate si prin capacitatea lor de a genera crestere economica, cresteri de venituri.

  Unii de ai vostri din PSD judeca investitiile prin prisma voturilor, amenajarilor Ikebana si a procentelor prin care pot castiga ei personal ceva.

  Si apoi ne miram ca scrie Viata Libera ca de 20 de ani, Galatiul se prabuseste incet, an de an.

  Nu ati fost in stare, vreodata sa supuneti la o dezbatere publica reala o analiza serioasa a orasului punctelor forte, slabe, oportunitati, amenintari (Analiza SWAT) si sa atrageti populatia intr-o dezbatere privind obiectivele pe care trebuie sa le urmam ptr a redresa orasul.
  5
  14
  Raportează
 • postat de Vizantea
  Joi, 21 Iunie 2018 01:07
  86.122.130.***
  @HaHAa
  Probabil ești unul dintre puținii nostalgici comuniști cu carte, care mai știu să scrie cu diacritice.
  Nu ai înțeles că lumea e sătulă de acest partid și de firmele de casă ale lui.
  Nu ar avea nimeni treabă cu PSD-ul dacă ar fi un partid de stânga serios, ar lupta pentru interesele cetățenilor și ar da dovadă de patriotism. Dar acest partid mafiot doar mimează interesele cetățenilor, iar ei își fac legile după bunul lor plac pentru a scăpa basma curată de golăniile din trecut și a-și pregăti terenul pentru viitorul lor!
  6
  15
  Raportează
 • postat de HaHAa
  Miercuri, 20 Iunie 2018 16:09
  78.96.82.***
  "Stimate" domn Gălățean, eu habar nu am de unde ai atâta nesimțire și tupeu să vorbești și să judeci fără dovezi, la fel ca mulți alți cititori și comentatori total anti-PSD de pe "Viața liberă"... Dacă se tergiversează o lucrare din cauza a n proceduri birocratice stupide, sunteți nemulțumiți. Dacă începe acea lucrare, sunteți iar nemulțumiți și aruncați cu vorbe pe unde și cum apucați. De asemenea, aș dori să vă reamintesc că DOMNUL Pucheanu (Da, este un domn, dacă matale nu știai. Adresează-te respectuos și cum trebuie, că primarul NU vă este rudă) și consiliile local și județean... sau GAȘCA asta PSD-istă, CIUMA asta ROȘIE, domne, CERNOBÎLUL ăsta "made in romania" (cum ați scrie voi, votanții de dreapta - adevărații intelectuali), ei bine, acești oameni au dat undă verde și altor proiecte, cum ar fi modernizarea urbană, reabilitarea unor străzi (foarte) importante, REABILITAREA SPITALULUI JUDEȚEAN și construirea unei secții de radiologie sau ce-o fi... oricum, ceva ce voi, votanții de dreapta, #REZISTENȚA, #INSISTENȚA, #SUNTEM_PROȘTI doriți, strigați, întrebați INDIGNAȚI că "De ce nu se preocupă BANDIȚII de la guvernare de SISTEMUL MEDICAL???!". Uite că se ocupă, "stimate" domn Gălățean sau Galatean (Îmi pare rău, eu am fost învățat să scriu și să vorbesc românește cu tot cu diacritice. Îmi cer scuze!) și stimați cititori și/sau comentatori de pe "Viața liberă"...

  No bine, dragilor, cum ar zice ardeleanul, aceasta este metoda: NEMULȚUMIRE T O T A L Ă orice ar fi, injurii adresate cu sau fără motivație, foarte bine, fraților! Ce frumoasă e România în Anul Centenarului. Acuma, ca votant PSD-ist, trebuie să recunosc că ăștia de la conducerea partidului își atrag ura cu mâna lor. Csf, n-ai csf, asta este. Dacă ești din partid și-ți spui opinia cu tot cu argumente, ești exclus. Dacă ești votant PSD-ist și comentezi ce și cum nu trebuie, ești catalogat soroșist, securist etc. Cred că a sosit timpul să judecăm cu CAPUL și să terminăm cu clișee de genul că PSD = CIUMA ROȘIE, opoziția = Raiul de pe pământul românesc. Dacă nu vom gândi rațional și nu ne vom face curățenie noi, uniți, cu mâinile noastre, atunci haide să ne crăpăm capetele unii altora, că alte state se vor bucura. De abia așteaptă să nu mai fie picior de om în țara asta, ca să vină ei și să împartă care și cum vrea, să exploateze toate resursele etc.

  Vă pupă "asistatul social, prostul și hoțul" vostru de concetățean!
  64
  20
  Raportează
 • postat de Akbar
  Miercuri, 20 Iunie 2018 15:33
  5.13.143.***
  Decopertati prin lateralele Potcoavei de Aur si mutati in Piata Centrala cele trei dughene mizerabile din zona blocului R1, dintre care cea mai infecta e improvizatia de aprozar in aer liber, unde in fiecare seara se aduna cete de minoritari care sorteaza marfa pe jos, de ti-e scarba sa treci prin zona de atata mizerie si nesimtire.
  3
  54
  Raportează
 • postat de Galatean
  Miercuri, 20 Iunie 2018 11:15
  78.96.81.***
  Daca cu viteza asta au demarat ditamai lucrare - in trei zile nu au decopertat nici macar 50 mp de carosabil, cu molozul gramada, neridicat - este clar cum va evolua ditamai lucrare pana la final!

  De fapt se vede cu cata seriozitate se trateaza executia lucrarii, la timp si de calitate, demarand la mijlocul anului cu viteza melcului!

  Pe galatenii din zona ii asteapta mari incercari: praf cat cuprinde, strangulari de trotuare peste limita de timp a exrcutiei; vin ploile de toamna, zapada, gerul, gheata si zapada!

  Vai de mama noastra cum vom circula in zona!

  Plus suplimentarile valorice prin comenzi suplimentare la detalii omise din proiectare care vor fi facute din buget peste pretul licitat, in loc sa plateasca proiectantul de apartament pentru incompetenta!

  Marca tip Pucheanu si gasca PSD-ista, incompetenta!
  16
  50
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.