Evaluaţi acest articol
(18 voturi)
1 comentariu

În locul stâlpilor încărcaţi de cabluri, Primăria Galaţi îşi doreşte un sistem de reţele integrate şi interconectate, amplasate exclusiv în subteran. În prezent, se realizează lucrări de canalizaţie subterană pentru amplasarea de reţele de comunicaţii în zona Spitalului Judeţean, între străzile Frunzei - Argeş, Argeş - Nămoloasa şi urmează apoi tronsonul Nămoloasa - Inelul de Rocadă.
Conform Biroului de presă al Primăriei, constructorul care execută aceste lucrări este SC Florin Selcom Construct SRL, iar valoarea totală a proiectului este 6.646.065 de lei (investiţie) şi 71.730 de lei (organizarea de şantier).
"Galaţiul este al şaselea oraş din ţară care implementează acest sistem de reţele integrate şi interconectate amplasate exclusiv subteran", precizează administraţia locală.

Citit 4045 ori Ultima modificare Marți, 19 Iunie 2018 21:02

1 comentariu

  • postat de Tudose Miercuri, 20 Iunie 2018 08:51 82.137.15.*** Link la comentariu
    3
    27

    Probabil ca dupa aceasta etapa se va incepe si pe str. Otelarilor, si pe Brailei intre Spital si iesirea spre Tecuci. Nu de alta dar pe acele portiuni trotuarele au fost reabilitate si ar fi pacat sa nu se sparga asfaltul.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.