Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
3 comentarii

Consilierul judeţean Răzvan-Ionuţ Adumitroaiei (PSD) renunţă la mandatul de ales. Tânărul social-democrat, în vârstă de 38 de ani, şi-a depus demisia pe data de 28 iunie 2018, iar în şedinţa de la finele lunii iulie consilierii judeţeni vor lua act de cerere şi vor declara vacant locul ocupat de consilier. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Costel Fotea, care deţine şi funcţia de preşedinte executiv al PSD, Răzvan-Ionuţ Adumitroaiei a renunţat la mandatul de consilier întrucât a optat pentru o funcţie incompatibilă cu statutul de ales. Conform listei de candidaţi ai PSD pentru CJ, locul lui Răzvan-Ionuţ Adumitroaiei va fi ocupat de PSD-istul Constantin Grosu (în trecut, consilier judeţean PNL), care, de anul trecut, este consilierul personal al primarului de Tecuci, Cătălin Constantin Hurdubae.

Citit 4031 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 18:05

3 comentarii

 • postat de Ulise Joi, 12 Iulie 2018 09:39 82.137.14.*** Link la comentariu
  3
  8

  E bine să fii Consilier la Galați Nu ți se taie Apa potabila centrala termica duduie aerul condiționat șuieră pe la urechi e mai rău arsul gazului Te plictisește foarte repede și te face să-ți schimbi locul de munca de birou Că dacă muncă nu E Nimic nu ( Pică ) nu E Că așa trebuie să bați fierul cât e Cald și femeia până îl rece. (că la Vaslui Mulțumim din Inima Partidului ori care și de oriunde fii Partid să fie și să curgă bani bine prespalati

  Raportează
 • postat de Ludovic Orcan Joi, 12 Iulie 2018 05:15 95.77.196.*** Link la comentariu
  7
  11

  Se clatina rau samdramaua pesedista ! Prabusirea e aproape !

  Raportează
 • postat de Ion Miercuri, 11 Iulie 2018 22:40 188.24.226.*** Link la comentariu
  2
  27

  Am impresia ca unii dintre alesi au avut predefinit un mandat mai mic.
  Adica in momentul in care a fost pus pe lista i s-a spus: tu stai aici un an sau doi, apoi iti dai demisia si intra altul.
  In felul asta Dintr-un post de consilier mananca doua guri.
  Prea multe demisii ca sa nu bata la ochi

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro