Candidaţii se bat… în afişe electorale

Candidaţii se bat… în afişe electorale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Avem probleme legate de afişajul electoral”, a declarat primarul Dumitru Nicolae în cea de-a treia săptămână de campanie electorală la Galaţi.

„Au fost surprinşi mai mulţi tineri, din nefericire minori, care rupeau afişe electorale sau lipeau altele. Au fost prinşi de poliţiştii comunitari şi au primit amenzi”, a continuat primarul.

Citind un raport al Poliţiei Comunitare, Dumitru Nicolae, a dat câteva exemple.

Pe 3 noiembrie, la ora 18, doi elevi de la Liceul „Radu Negru”, fiecare în vârstă de 16 ani, „…au fost prinşi de poliţiştii comunitari în timp ce  rupeau afişe electorale ale candidatului Sorin Oprescu de pe panoul electoral de pe strada Oţelarilor, peste acesta lipind afişul electoral al domnului Traian Băsescu. Au fost sancţionaţi cu câte 250 de lei fiecare”, a povestit primarul.

Dar nu doar Sorin Oprescu (sau mai clar, afişele sale electorale) au căzut victime în lupta electorală, ci şi Traian Băsescu.

„Amendă de 1.000 de lei a primit şi C.M., de 51 ani, care a fost surprins lipind un afiş electoral al candidatului PNL la preşedinţie peste afişul electoral al preşedintelui Traian Băsescu…”, a mai relatat primarul.

Acesta şi-a exprimat speranţa că până în finalul campaniei electorale nu vor fi, totuşi, probleme deosebite.

Citit 645 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.