O prezenţă discretă şi elegantă

O prezenţă discretă şi elegantă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prezenţă discretă şi elegantă în acelaşi timp, soţia preşedintelui României, Maria Băsescu, s-a aflat alături de soţul ei aproape pe tot programul vizitei sale la Tecuci.

De altfel, aflat pe scenă, în finalul discursului său, Traian Băsescu le-a spus miilor de oameni: „Am uitat să vă arăt cel mai apropiat om de lângă mine, Maria”.

Îmbrăcată cu geaca de campanie, dar cu o eşarfă verde la gât, soţia preşedintelui a lipsit de la o singură acţiune: seminarul despre agricultură şi industrie alimentară.

Înainte de a dispărea din faţa aparatelor de fotografiat, Maria Băsescu ne-a răspuns, amabil şi fără fiţe, la întrebarea legată de finuţa de la Piscu, Mihaela Cătălina.

„Ştiu că a fost ziua ei, este născută în aceeaşi zi cu soţul meu. Din păcate, nu am ajuns la ea, însă i-am trimis nişte lucruri prin fiica mea, Ioana, care a avut, recent, treabă la Galaţi…”.

„I-am trimis nişte hăinuţe… Să ştiţi că nu am uitat că este ziua ei, la fel cum nu îmi uit niciunul dintre finuţi, am grijă de toţi…”, ne-a declarat, în exclusivitate, Maria Băsescu.

Citit 804 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.