Cât vom plăti pentru accesul în noile toalete

Cât vom plăti pentru accesul în noile toalete
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Consilierii locali vor trebui să stabilească un tarif de utilizare pentru noile toalete publice modulare, racordate la reţelele de utilităţi, pe care Primăria municipiului Galaţi le instalează în zece puncte din oraş şi care, conform declaraţiilor oficiale, ar trebui să fie funcţionale până pe 15 noiembrie. Un proiect de hotărâre în acest sens a ajuns deja în dezbaterea comisiilor consiliului local. "Cheltuielile curente pentru asigurarea funcţionării propriu-zise a serviciului de întreţinere şi reparaţii a toaletelor publice se asigură prin încasarea de la utilizatori a unor sume reprezentând contravaloarea serviciilor furnizate/prestate. Astfel, având în vedere că deocamdată nu deţinem date cu privire la gradul de utilizare a acestora, propunem spre aprobare tariful de un leu/ utilizare", se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre. Rămâne de văzut dacă şi consilierii vor fi de acord.

Citit 5929 ori Ultima modificare Marți, 23 Octombrie 2018 11:24

9 comentarii

 • postat de Marco
  Vineri, 19 Octombrie 2018 23:03
  188.24.240.***
  Care n-are bani ce face pipi la copac?
  Niste distrusi trebuie sa fie gratuite adica pe banii tuturor galatenilor, de acolo cred ca vin si banii de achizitie si intretinere.
  1
  3
  Raportează
 • postat de Alexuz
  Vineri, 19 Octombrie 2018 14:32
  5.2.205.***
  Aloo nea Sandu nu mai fura curent ca palpaie becurile pe strada.
  Ca sa ajungi sa te numesti tara civilizata mai ai de mancat paine, aia unde ai vazut tu civilizatie au trecut prin multe etape sa ajunga unde sunt acum. Stilul lor de viata nu il poti compara cu stilul tau de viata vai mama lui intr-o garsoniera uitata de lume de la periferie. Ala dupa servici nu se duce ca tine acasa sa doarma, ala iese in oras, bea un pahar de vin, mananca ceva bun...ce comparatii faci matale????
  Ia spune in ce tari civilizate ai platit tu toaleta publica de curiozitate? Ca m-am primbat prin destule tari dar nu imi aduc aminte sa fi platit vreun leu. Cred ca matale confunzi toaleta publica cu toaleta privata.
  4
  4
  Raportează
 • postat de Mariana
  Vineri, 19 Octombrie 2018 13:21
  188.24.226.***
  Pina cand domnii consilieri locali vor hotari tariful de utilizare pentru noile toalete publice modulare, racordate la reţelele de utilităţi, mai bine ar verifica impreuna cu inspectorii sanitari cit de curatate si igienizate sunt actualele toalete publice.
  Sunt adevarate BOMBE MIZERABILE. Este un adevarat atentat la sanatatea publica. Si chiar daca nu ar fi platite serviciile din banii publici, NU este admisibila o asemenea bataie de joc la adresa galatenilor.
  Cind vor fi trasi la raspundere cei care nu respecta contractele si cei care nu verifica respectarea contractelor ?????
  0
  8
  Raportează
 • postat de Simona
  Vineri, 19 Octombrie 2018 11:08
  81.12.149.***
  Daca aceste toalete publice arata ca cea din poza inseamna ca vor fi oribile!
  Am vazut in Grecia niste toalete publice cu un design placut, cu acces separat pentru Femei, Barbati, Copii mici cu mame si chiar pentru Handicapati. Dar pentru asta trebuie o rampa de acces, nu ca platforma din imagine! Apoi cu culoarea asta (verde inchis) nu cred ca vor fi vizibile, mai ales cand vor fi amplasate langa verdeata (copaci, gard viu, etc).
  Ii rugam pe alesii nostri sa mai vada ce e prin Europa, nu prin tarile arabe!
  6
  12
  Raportează
 • postat de Sandu
  Vineri, 19 Octombrie 2018 07:37
  90.95.63.***
  Sa platim ,asa este in toate tarile civilizate din vest nu insa si in orientul islamic poate mai putin Turcia si nu mai comentati negativ orice initiativa buna.Problema este cu modul cum vor intelege cetatenii unii mai putin civilizati sa foloseasca aceste toilete.Sper ca din banii incasati cei care se ocupa cu administrarea acestora sa mentina si curatenia.
  9
  15
  Raportează
 • postat de bubu
  Vineri, 19 Octombrie 2018 07:25
  109.103.134.***
  Ca veni vorba de taxe: La Sibiu platesti 1 leu pentru 2 ore de parcare in locuri special amenajate, iar plata o poti face si cu cardul. Pentru ca Galatiul este mai cu mot si cu un grad de civilizatie net superior Sibiului, pretul parcarii reflecta aceasta diferenta, nu?
  2
  11
  Raportează
 • postat de Galatean
  Vineri, 19 Octombrie 2018 07:20
  95.76.2.***
  Nu au ajuns la un consens cu tariful la toalete intrucat este bataie mare pe posturile de directori, secretare, ajutori de bagatori de seama, la aceste accesorii atat de utile si necesare galatenilor, plina Primaria la ora actuala cu asemenea personal!

  In functie de personalul angajat per/toaleta, Consiliul Local va convoca o SEDINTA DE INDATA pentru stabilirea taxei, trecand-o ca fiind cea mai importanta realizare a echipei administrative, de la alegeri !

  Este posibil ca picu polonicu sa ajunga director general peste aceste stabilimente, fiind mai importanta decat cantina unde are pastrat postul, la care sa renunte, daca initiativa PNL-istilor de a-l demite, in curs, va reusi.

  Se pune insa o problema mare, aceea ca multi galateni traiesc sub pragul saraciei, asadar, multi nu se pot duce la toaleta de foame; cum se va reusi indeplini planul de incasari la aceste obiective importante ale Galatiului, ramane de vazut...

  Oricum galatenii sunt plini de initiative si isi vor face pile pentru acces gratuit la cateva minute placere si usurare, OFF MAMA! CE FERICIT SUNT IN ACEST ORAS!

  Si asa vor avea si multi votanti la urmatorul scrutin electoral!
  3
  15
  Raportează
 • postat de George
  Vineri, 19 Octombrie 2018 05:49
  93.122.250.***
  Sunt sigur ca nimeni nu o sa plătească. O sa își dacă nevoile lângă ele și o sa le vandalizate.
  2
  17
  Raportează
 • postat de Alin19
  Vineri, 19 Octombrie 2018 00:04
  86.124.200.***
  Am ajuns sa platim si ca sa ne facem nevoile fiziologice..Trist.Cautati sa faceti bani de pe urma oricarui lucru.Autobuze noi Primaria cand ia?Ca ati promis dar ce incredere sa ai in Primaria Galati.
  54
  14
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.