Vot pe patru roţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Turismul electoral a fost nota dominantă a simfoniei sesizărilor acumulate la Biroul Electoral Judeţean. Principal solist – PD-L.

Democrat-liberalii au sesizat că la secţiile de votare 20 şi 21 din municipiul Galaţi sunt transportate persoane cu un autoturism Dacia Papuc şi li se indică pe cine să voteze.

Şi la secţia de votare specială – 178, de la Cantina studenţească, PD-L a acuzat că un autoturism Logan efectuează curse de transport persoane, fapt ce poate denatura voinţa alegătorilor.

Primarul PSD din Suceveni, Neculai Hanţă, a fost „pârât” la BEJ că efectuează transport de persoane cu maşina personală şi propagandă electorală, existând suspiciuni de vot dublu.

Tot PD-L a sesizat că la Tecuci, Smulţi, Cudalbi şi Valea Mărului se efectuează voturi multiple prin deplasarea cu microbuze şi autoturisme.

Dacă sesizările anterioare au fost înaintate de BEJ Poliţiei, în acest ultim caz, membrii Biroului a decis altceva: contactarea preşedinţilor secţiilor de votare pentru a transmite numele înscrise pe listele electorale.

Citit 912 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.