Pregătiri de Crăciun

Pregătiri de Crăciun
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Vinerea viitoare, la Casa de Cultură a Sindicatelor, mare petrecere mare! *

Deja municipiul Galaţi s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare, sistemul de iluminat festiv fiind pus în funcţiune încă de săptămâna trecută, o dată cu deschiderea Serbărilor Galaţiului.

Totuşi, pentru perioada de Crăciun, la iluminatul festiv din municipiul Galaţi se va adăuga şi atmosfera creată de Bradul de Crăciun, care va fi montat lângă scena în aer liber din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.    

Bradul, înalt de 15 metri, este construit din structuri metalice, fibră de sticlă şi cetină artificială şi este ornat cu 400 becuri, 150 globuri de diverse culori şi diverse figurine - fulgi, steluţe, clopoţei.

Sistemul de iluminat al bradului va fi aprins, în mod festiv, vinerea viitoare, pe 11 decembrie, la ora 19. Copiii vor fi principalii invitaţi de onoare, iar pentru ei, organizatorul, adică Primăria municipiului Galaţi, a pregătit şi surprize dulci: şase actori de la Teatrul de Păpuşi vor împărţi copiilor prezenţi la eveniment 600 de baloane şi bomboane.

După momentul aprinderii bradului, va urma un foc de artificii, iar seara va continua cu spectacole susţinute de colindători, dar şi de artistele Silvia Ene şi Paula Seling.

Pentru acest eveniment, bugetul alocat este de aproximativ 20.000 de lei, din care 15.000 de lei sunt sponsorizare, a declarat, ieri, viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco.

Explicaţie foto: Anul trecut, imediat după aprinderea bradului de Crăciun

Citit 1005 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.