Un politician a părăsit Consiliul Local, un altul se gândeşte s-o facă

Un politician a părăsit Consiliul Local, un altul se gândeşte s-o facă
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

La ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local, unul dintre cei mai longevivi aleşi, dr. Gheorghe Bugeag (ALDE), foto stânga, şi-a anunţat demisia şi a susţinut un discurs care i-a emoţionat pe colegii săi: "Vă cer scuze celor care s-au simţit jignit de unele luări de cuvânt. Vă rog să-mi permiteţi ca, după cinci mandate, să vă fac o sugestie: vă rog să vă consideraţi adversar şi nu duşman politic. Nu uitaţi că înainte de a răspunde la provocări, număraţi în gând până la zece. Vă urez succes în dezbaterile viitoare", a spus dr. Bugeag.

Aplaudat la scenă deschisă, consilierul a trecut, apoi, pe la fiecare dintre colegi pentru a-şi lua la revedere. "După cinci mandate mi-ajunge! Gata! Rămân simplu membru de partid", ne-a mărturisit Bugeag, atunci când l-am întrebat de ce nu a rămas până la finele mandatului în 2020.

O surpriză a fost, însă, inclusiv pentru propriii colegi de partid, declaraţia făcută de consilierul local PSD Zanfir Ilie: "Pentru mine, cel mai longeviv consilier local dl Bugeag a fost un model. Îl felicit pentru tot ceea ce a făcut în Consiliul Local. Aş dori să luaţi în calcul că în luna martie voi lua serios spre analiză şi posibilitatea retragerii mele din Consiliul Local".

Supleanţi

În urma demisiei din funcţia de consilier local a lui Gheorghe Bugeag, ALDE va trebui să-l desemneze, din lista de candidaţi, pe supleantul care va depune jurământul în locul lui. Următorul consilier ALDE ar urma să fie ales dintre următorii: Aurica Gaiu, Mihai Valentin Tudor şi Mircea State. Dacă şi demisia social-democratului Zanfir Ilie se va concretiza, următorul din listă care ar putea deveni consilier local PSD ar putea fi Gheorghe Potârniche.

Citit 4111 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2019 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.