Cine s-a oferit să îngrijească spaţiile verzi ale oraşului

Cine s-a oferit să îngrijească spaţiile verzi ale oraşului
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Trei asociaţii de proprietari - 302 şi 315 din cartierul Micro 16 şi 376 din Micro 17 - au intrat în programul prin care persoanelor fizice şi juridice li se oferă posibilitatea să amenajeze şi să întreţină spaţii verzi din oraş, încheind parteneriate cu administraţia locală.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, Asociaţia nr. 302 a solicitat încheierea unei convenții cu municipalitatea pentru amenajarea și întreținerea unei suprafețe de 5.605 metri pătrați, solicitând totodată gard viu și gazon, iar Asociația nr. 315 dorește întreținerea unei suprafețe de 2.327 de metri pătrați și a cerut ca municipalitatea să o sprijine cu punerea la dispoziție de gard bordurat și gard viu. Asociația nr. 376 a solicitat să se ocupe de întreținerea unei suprafețe de 5.228 de metri pătrați, având nevoie, de asemenea, de gard bordurat și gard viu.

În viziunea administraţiei locale, "necesitatea implicării voluntare a cetățenilor este determinată de dorința de îmbunătățire a aspectului urbanistic al spațiilor verzi și are ca scop responsabilizarea civică, pentru ridicarea standardului de curățenie și confort în toate zonele municipiului".

Citit 3098 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2019 19:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.