Mistere neelucidate pe strada Brăilei
Foto: Iulia Kelt

Mistere neelucidate pe strada Brăilei
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Potrivit reprezentanţilor Apă Canal, pe strada Brăilei, în zona restricţionată traficului de la intrarea în Galaţi dinspre Tecuci, se fac foraje geo pentru a se stabili cauzele fenomenului de tasare care a afectat carosabilul, dar şi trotuarele.

În funcţie de concluziile acestor investigaţii, un proiectant va stabili exact modul în care trebuie remediată zona.

În această zonă sunt conducte ale CET, conducte de apă şi canalizare, dar şi conductele Calorgal, care trebuie verificate.

Citit 3989 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2019 01:53

2 comentarii

 • postat de Simona
  Miercuri, 03 Aprilie 2019 11:59
  81.12.149.***
  Aşa zişii specialişti de la APĂ-CANAL sau CALORGAL cam lipsesc în ziua de azi. Cei buni au plecat, iar acum se face treabă numai cu incompetenţi. Iar şefii acestora sunt numiţi POLITIC!
  Uitaţi-vă la angajaţii acestor firme care lucrează la Punctul Termic din Ţiglina1, lângă Agenţia de Mediu sau Clubul SIidex,, să vedeţi cum taie frunze la câini toată ziua, stau la taclale sau se bronzează afară 6 din cele 8 ore de muncă, în loc să meargă prin instalaţii, să le verifice şi să identifice din timp toate defecţiunile acestora.
  Suntem în Secolul XXI şi nu am găsit metode de detecţie a scurgerilor de apă în pământ nici acum? RUŞINE!
  2
  18
  Raportează
 • postat de Mihaela
  Marți, 02 Aprilie 2019 20:35
  5.13.159.***
  GRESIT. Asa zisele conducte mentionate in articol, ale Apa-Canal si Calorgal, in realitate sunt ale Primariei. Conductele sunt date in concesiune societatilor Apa-Canal si Calorgal.
  In alta ordine de idei, este cineva dus cu capul ? In conductele CET-ului si Calorgal (Consiliul Local Galati) NU circula agent termic primar (in conductele CET-ului), agent termic secundar pentru incalzire (in conductele Calorgal-ului/Primariei) de cel putin un an iar apa calda de consum (in conductele Calorgal-ului/Primariei) de cel putin 3 ani.
  De unde sa fie avarii de la cele doua societati mentionate ? Sau si aici poate este vinovat ACARUL PAUN ?
  Sau vrea cineva sa-si dea importanta si sa traga de timp ?
  3
  28
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.