Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
2 comentarii

Florentina Stoica, de profesie economist, şi Gheorghe Potîrniche, tot economist de profesie, sunt noii consilieri locali ai Galaţiului din partea ALDE şi, respectiv PSD. Noii aleşi locali îşi vor desfăşura activitatea în Comisia de Cultură, în locul lui Gheorghe Bugeag şi, respectiv, Zanfir Ilie.

Aşa cum aţi putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, Gheorghe Bugeag (ALDE), unul dintre veteranii Consiliului Local şi-a anunţat demisia în şedinţa ordinară din luna februarie. În aceeaşi întrunire, Zanfir Ilie, un ales local cu experienţă din partea PSD, a luat cuvântul şi a anunţat că în luna martie va lua serios spre analiză posibilitatea retragerii sale din forul deliberativ local. Ambii politicieni şi-au prezentat în scris demisiile, invocând motive personale care au stat la baza acestor decizii.

Joi, 28 martie 2019, la ultima şedinţă a Consiliului Local, consilierii au luat act de încetarea mandatelor demisionarilor şi i-au validat pe noii aleşi locali.

Din partea ALDE a fost validată şi a depus jurământul Florentina Stoica, de profesie economist. Aceasta va activa în Comisia pentru activități științifice, învăţământ, sănătate, culte, cultură, tineret, asistență socială, sport și agrement, precum și în orice alte structuri în care Gheorghe Bugeag fusese desemnat în calitate de consilier local.

Din partea PSD a fost validat şi a depus jurământul Gheorghe Potîniche. Acesta nu se află la primul mandat de ales local. În perioada 2015-2016, Potîrniche a fost consilier local PSD, în locul regretatului Nicolae Rainea, care decedase. Acum, Potîrniche va activa tot în Comisia pentru activități științifice, învățământ, sănătate, culte, cultură, tineret, asistență socială, sport și agrement, unde Zanfir Ilie a fost preşedinte.

Citit 1871 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2019 11:25

2 comentarii

 • postat de didi Joi, 11 Aprilie 2019 14:17 136.255.148.*** Link la comentariu
  5
  16

  AMANDOI DOUA NIMICURI. DUPA CE AI PAPAT BINE IN SEAMA PARTIDELOR,

  Raportează
 • postat de Smaranda Joi, 11 Aprilie 2019 13:22 81.12.149.*** Link la comentariu
  3
  17

  Încet, încet, oamenii de bine din Ciuma Roşie vor trece la Pro România.
  Trebuie să uităm pentru totdeauna de PSD, cel mai corupt partid postdecembrist din România!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro