Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Administraţia Porturilor Dunării Maritime (APDM) Galaţi are, din această lună, un nou director general provizoriu. Este vorba de Marcela Costea, până în prezent şefa Biroului Proiecte Europene din cadrul companiei.

Marcela Costea este implicată şi în viaţa politică, fiind consilier local din partea PSD în Consiliul Local Galaţi. Ea a preluat ştafeta de la Georgel Botea, care a condus APDM Galaţi din septembrie 2018 până în prezent.

După cum am relatat în paginile ziarului nostru, starea de provizorat la conducerea administraţiei portuare s-a instalat după ce fostul director general al APDM Galaţi, Luigi Ciubrei, a fost implicat, în aprilie 2018, într-un caz de luare de mită, caz ce se află în prezent pe rolul instanţelor de judecată.

Citit 2020 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Aprilie 2019 00:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro