Evaluaţi acest articol
(36 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pentru servicii de asistenţă tehnică de supervizare a lucrărilor de reparaţii curente şi refacere a sistemului rutier pe strada Brăilei, Primăria Galaţi a atribuit firmei gălăţene Gealin SRL un contract în valoare de 85.505 lei fără TVA.

Şantierul de lucrări va dura şapte luni şi vizează carosabilul, trotuarele, locurile de parcare, stațiile de autobuz, reamenajarea spațiilor verzi adiacente şi refacerea semnalizării rutiere pe cea mai importantă arteră de circulație din oraș.

Cum va arăta strada Brăilei după reparaţii (detalii)

Citit 2386 ori Ultima modificare Duminică, 04 August 2019 13:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro