Lucrări de reabilitare în Parcul ”Viva”
Foto: Bogdan Codrescu

Lucrări de reabilitare în Parcul ”Viva”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În urmă cu câteva zile, podul din Parcul "Viva", care ar fi trebuit să aibă atât rol decorativ, cât şi de susţinere a vizitatorilor dornici să admire peştii multicolori din iazul de sub el, creând o atmosferă romantică, era complet nefuncţional.
Pentru a evita apariţia unor evenimente neplăcute, ce ar fi putut pune în pericol siguranţa gălăţenilor dornici de relaxare, accesul a fost interzis, situaţie care a condus la vociferări furioase cu privire la amenajarea defectuoasă a zonelor de agrement din oraş.
Contactat telefonic, directorul Gospodărire Urbană, Dragoş Magearu, ne-a comunicat, ieri, 10 iulie, că lucrările de reabilitare erau deja în desfăşurare la momentul discuţiei noastre, urmând să fie finalizate până la sfârşitul zilei. "Astăzi, până la finalul programului, cu siguranţă, reparaţia va fi finalizată şi se va putea circula pe podeţ".

Citit 1960 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2019 20:59

2 comentarii

 • postat de Galatean
  Joi, 11 Iulie 2019 10:53
  78.96.81.***
  Daca podul de la Viva poate fi reparat de faimosii meseriasi de la ADP, de ce n-ar face aceeasi fapta, musai utila galatenilor, reparand treptele de la scarile monumentale de la faleza, care asteapta ciufulite si descompletate de anul trecut, obilgand cetatenii sa paseasca grijulii pentru securitatea lor, in orasul murbund al unui primar care foloseste banul public mai mult pe paranghelii, momitoare de marlani sa-i voteze?!!!

  Tot asa ma uit la scheletul noii piete din Micro 17, inceputa acum doi ani!
  Doamne!, ce este in capul acestui primar oare, sa tii acel spatiu public blocat, cu intrare pe dunga, rupandu-ti picioarele prin ditamai gropi, banii dati pe paranghelii, si toata lumea tace!!!?

  Ce se intmpla de fapt acolo in primarie de parca toata lumea este amortita!???

  Si ma intorc:

  cum dom"le, sa nu repari niste trepte si ce-i stricat in ansamblul unei scari, lasate de inaintasi, intrun loc de agrement, i-as spune special, cum este faleza, zi si noapte accesata de galateni,in varf de sezon estival, timp de doi ani de zile!!!???

  Nu vreau sa jignesc, dar ma intreb daca primarul, vicii, nu primari, ci viciile de prostie a acestora, nu cumva au ceva la bibilica, sa asisti cum un oras se duce pe topogan la vale!?
  0
  22
  Raportează
 • postat de miu
  Joi, 11 Iulie 2019 10:02
  80.97.203.***
  In acest parc, in partea dinspre Penny este spatiu nefolosit suficient. Daca s-ar pune banci cu vedere la Dunare in acea portiune cu gazon, s-ar odihni mai multi oameni . Traim in cutii de beton si avem nevoie sa mai iesim la aer.
  0
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.