Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
3 comentarii

Premierul Viorica Dăncilă a confirmat că europarlamentarul Dan Nica este "un candidat cu şanse" pentru a fi desemnat din partea României drept viitor comisar european, însă în acest moment prioritară este obţinerea unui portofoliu cât mai important în viitoarea Comisie. Aceste declaraţii vin după ce în spaţiul public au fost vehiculate o serie de informaţii potrivit cărora Dan Nica şi Rovana Plumb ar fi principalii favoriţi pentru o funcţie în viitorul Executiv european. "Desigur, dl Dan Nica este o persoană cunoscută la nivel european şi foarte apreciată, este liderul delegaţiei europarlamentarilor social-democraţi. Dar, în această perioadă, o prioritate pentru noi o reprezintă portofoliul. Şi negocierile pe care le facem sunt pentru a obţine un portofoliu cât mai bun în viitoarea Comisiei Europeană", a declarat, pentru "Viaţa liberă", premierul Viorica Dăncilă, cu ocazia recentei vizite făcute la Galaţi. "În legătură cu funcţia de comisar european, am discutat deja cu omologi de-ai mei, cu dl preşedinte Iohannis, pentru că eu cred că este important să obţinem un portofoliu bun, legat de Transporturi, de Energie, de Mediu", a explicat premierul.

Citit 2020 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2019 21:01

3 comentarii

 • postat de MIHAIL Joi, 11 Iulie 2019 14:10 5.13.249.*** Link la comentariu
  0
  14

  OAMENI CA ACEST DOMN,DAN NICA,TRAG P.S.D. IN JOS IN SONDAJELE DE POPULARITATE,P.S.D. TREBUIE SA SE RENOVEZE CU O STRUCTURA BAZATA PE TINERI CAPABILI SI MULT MAI FRUMOSI MORALICESTE!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!

  Raportează
 • postat de Galatean Joi, 11 Iulie 2019 11:43 78.96.81.*** Link la comentariu
  0
  18

  Da, poate avea sanse daca mamelucii din Galati voteaza cu sezutul, nu cu capul, analizand "faptele binefacatoare ale acestui individ", care au dus la coborararea pe scara valorilor a Galatiului, care era in 90 pe locul 3, in topul celor mai dezvoltate orase ale Romaniei, pe locul 37, actualmente!

  Oare doamna Veorica la ce fapte l-a incadrat?! Sa ne spuna si noua despre faptele de vitejie ale acestui individ!

  Practic, orasul Galati este un oras mort, in al cincilea mandat a lui Nica, in Parlamentul European!

  Dar, oare acest, Nica, o fi un om sarac, intre timp, sau ajuns mai ceva decat magnatii arabi ai petrolului!???
  Dar totul se plateste ca Dumnezeu vede faptele fiecaruia!

  Raportează
 • postat de Lol Joi, 11 Iulie 2019 09:41 188.24.219.*** Link la comentariu
  1
  20

  Are dreptate.
  Are sanse de castig.
  0.000000001%, dar are.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.