Mormântul unui tei, semnalizat de-o cioată

Mormântul unui tei, semnalizat de-o cioată

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
3 comentarii

Cioata groasă a unui tei, accesorizată cu flori de jur împrejur, câteva răsărind mândre chiar din mjilocul ei, tronează nestingherită în faţa Primăriei, semn că şi acolo au fost cândva tei. Astăzi, nimic nu mai ţine umbră construcţiei arhitectonice intens criticate, aceasta putând fi admirată în toată splendoarea ei. Motivul tăierii teiului, pe care l-am şi intuit, a fost cel al uscării sale, punerea în scenă a deciziei radicale fiind făcută la indicaţia specialistului, conform explicaţiei oferite de Primăria municipiului Galaţi. Motivul nescoaterii cioatei este lipsa utilajului necesar extragerii sale. "Utilajul pentru extragerea cioatelor este folosit, momentan, în zone unde îndepărtarea acestora este urgentă, cum ar fi perimetrele în care se desfăşoară lucrări edilitare. Urmează să fie scoasă şi această cioată, situaţia nu va rămâne aşa", ne-a comunicat Biroul de Presă al Primăriei Galaţi.

Citit 1409 ori Ultima modificare Joi, 11 Iulie 2019 18:34

3 comentarii

 • postat de HAHAHA Vineri, 12 Iulie 2019 09:53 194.105.20.*** Link la comentariu
  1
  9

  Toti cei PUTERNICI se indreapta cu forta spre cei ce NU pot riposta nicicum ! Ce poate fi mai neajutorat decat o planta, pentru care nu s-a miscat niciun fir de praf pentru al trata - e mai simplu sa-l tai !!!!!

  Raportează
 • postat de Iliana Mihai Vineri, 12 Iulie 2019 08:41 93.122.250.*** Link la comentariu
  0
  12

  Tei uscat si tăiat , pe str Universității nr 41.. Noi am plantat un alt pui de tei in interiorul celui tăiat. A fost rupt si plantat altul , de 3 ori. Ultimul plantat , a fost îngrădit cu plasa de protecție. A crescut frumos, pana când iarăși a fost rupt ! Veniți si constatați ! Cine il rupe , nu știm .

  Raportează
 • postat de Galatean, din pacate Vineri, 12 Iulie 2019 08:13 81.12.150.*** Link la comentariu
  2
  8

  Apropo de cioate : sa inteleg ca, dupa taierea/uciderea copacilor, acestea se scot din pamant? Si de ce, ma rog, IN TOT ORASUL, sunt cioate de ani de zile??? A, situatia nu va ramane asa pentru fata Primariei, iar restul cu mila.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.