Bani europeni pentru Ambulatoriul Spitalului Judeţean

Bani europeni pentru Ambulatoriul Spitalului Judeţean

Ovidiu Amălinei
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
1 comentariu

Proiectul privind extinderea, modernizarea şi dotarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf.Ap.Andrei" a mai parcurs miercuri, 31 iulie, o etapă procedurală, respectiv semnarea oficială a acordului de finanţare de către reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi şi cei ai Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Est (ADRSE).
După cum v-am mai informat în paginile ziarului "Viaţa liberă", proiectul de modernizare a Ambulatoriului de la Spitalul Judeţean are o valoare de aproape 12 milioane de lei, fiind finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.
"A fost un drum lung, anevoios, dar sperăm că şi satisfacţiile vor fi pe măsură, iar proiectul va duce la creşterea calităţii serviciilor medicale din judeţul nostru", a declarat preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea.
Proiectul, cu o perioadă de implementare de 63 de luni, va fi finalizat până cel târziu în februarie 2022. Printre obiectivele specifice se numără extinderea şi modernizarea spaţiilor medicale, diversificarea serviciilor medicale de investigare şi tratament în Ambulatoriu, precum şi modernizarea serviciilor medicale de specialitate. Printre echipamentele medicale cu care va fi dotat Ambulatoriul se numără un topograf cornean (oftalmologie), un ecograf 4D (ginecologie) şi un electroencefalograf computerizat (neurologie).
Licitaţiile din cadrul proiectului au fost deja lansate, existând posibilitatea ca lucrările efective să fie demarate la sfârşitul lui 2019, începutul lui 2020.

Citit 1174 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2019 09:29

1 comentariu

  • postat de ariciul Joi, 01 August 2019 10:10 92.114.82.*** Link la comentariu
    1
    9

    Bai nene?Daca mai ajung odata cu dureri atroce in spate ,si sangerari urinare,si stau la rand in picioare ca sa numi pierd randul ,la triere ,apoi ma tavalesc pe un scaun,in holul ala de durere ,o ora doua,Ca sa-mi faca un calmant,apoi in 5 zile ajung iar de inca doua ori,tot la urgenta,de ajunsesem sa cred ca ...voi muri de durere,atunci puteti sa inchideti urgenta aia.fiindca am observat ca la urgenta ...se scrie mult foarte mult,ca la cantalaria domneasca si se trateaza foarte putin in cazul meu avand prioritate niste (...) veniti cu toata familia ,si bagati in fata de o infirmiera (...) ,ce lucra nu stiu prin ce sectie dar ....era o pila.vreau sa zic,ca ;trierea dureaza mult,timpul de asteptare cand ai dureri mari pare o vesnicie,Si ,am avut impresia ca se scrie foarte mult si se face putin pentru oameni unii foarte suferinzi.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.