Salarii mai mari la Gospodărire Urbană pentru muncitorii de la Spaţii Verzi
Foto: Iulia Kelt

Salarii mai mari la Gospodărire Urbană pentru muncitorii de la Spaţii Verzi
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Atât deficitul de personal din cadrul societăţii Gospodărire Urbană, cât şi lipsa doritorilor să se angajeze sunt unele dintre cele mai invocate motive atunci când conducerea societăţii încearcă să răspundă referitor la situaţia scăpată de sub control a spaţiilor verzi gălăţene.

Astfel, pentru eficientizarea activităţilor desfăşurate, menită să asigure un climat urban civilizat, printr-o întreţinere corespunzătoare a zonele verzi, s-a decis o creştere salarială care vizează această categorie de personal. Conform directorului societăţii, Dragoş Magearu, începând cu data de 1 septembrie, se va modifica grila de salarizare, acordându-se un salariu tarifar de încadrare de 3.200 lei. Decizia are drept scop atragerea de personal nou, dar şi o prevenire a fluctuaţiei, prin retenţia personalului existent.

“Creşterea salarială de acum va fi pentru personalul muncitor de la serviciul Zone Verzi, unde ne confruntăm cu un deficit mare de personal, unde salariile nu erau stabilite în raport cu complexitatea sau dificultatea muncii prestate şi unde salariile nu erau atractive pentru a creşte numărul de personal ca să putem presta servicii de calitate şi unde avem mai multe reclamaţii”, a declarat Magearu.

Citit 5262 ori Ultima modificare Joi, 22 August 2019 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.