„Sunt major, votez!”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Elevii din clasele XI-XII de la Liceul Pedagogic din Galaţi vor avea astăzi ocazia să afle totul despre semnificaţia şi importanţa alegerilor în consolidarea democraţiei şi despre dreptul de vot *

Sub genericul “Sunt major, votez!” elevii se vor întâlni cu reprezentaţii Autorităţii Electorale Permanente, care le vor explica totul despre dreptul constituţional de a-şi alege conducătorii.

Evenimentul, organizat în colaborare cu Institutul Român pentru Drepturile Omului (IRDO), face parte dintr-o serie de manifestări menite să marcheze Ziua Internaţională a Alegerilor, care va fi celebrată în data de 4 februarie.

În acest context, va avea loc şi promovarea portalului  primulvot.ro , prilej cu care în secţiunea NOUTĂŢI a portalului vor fi lansate două concursuri destinate tinerilor alegători: un concurs de fotografie cu tema „Primul meu vot” şi un concurs de eseuri cu tematică electorală.

Toate manifestările organizate de AEP se adaugă celor ce vor fi iniţiate de Asociaţia Oficialilor Electorali Europeni (ACEEEO), organizaţie la care instituţia este afiliată.

Citit 1178 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.