Moţiunea de cenzură va fi votată astăzi în Parlament

Moţiunea de cenzură va fi votată astăzi în Parlament
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, semnată de 237 de parlamentari, urmează să fie dezbătută astăzi în plenul camerelor reunite. Cu nici 24 de ore înainte de vot, liderul PNL Ludovic Orban afirma că, dintre cei 237 de semnatari, unul nu poate participa la şedinţă şi mai există dubii în privinţa altor doi. Cu toate acestea, şeful liberalilor a explicat că  moţiunea va fi adoptată.

„Avem 237 de semnatari. Ştiu doar că un parlamentar nu poate participa din motive de sănătate. Există dubii asupra altor doi parlamentari, dar noi avem angajamentul din partea altor zece parlamentari. (...) Toate estimările pleacă de la cifre reale şi de la înţelegerile cu oameni care sunt serioşi. Predicţia mea este că moţiunea va fi adoptată. Avem cel puţin zece parlamentari care vor vota chiar dacă nu au semnat”, a declarat Ludovic Orban, la Digi 24.

Întrebat despre Marius Bota de la PSD, care a semnat şi apoi s-a răzgândit, şeful PNL a spus că deputatul social-democrat nu a spus că nu va vota moţiunea.

Citit 1025 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2019 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.