„A trecut Eugen Chebac la PD-L?”

„A trecut Eugen Chebac la PD-L?”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În fiecare an, zvonul că Eugen Durbacă, liderul PC Galaţi, a trecut la PD-L a devenit deja o tradiţie. Anul acesta, până şi membrii de partid cu funcţii importante au avut emoţii când le-a ajuns la ureche vestea cu pricina.

Falsă, desigur. Următoarea bârfă de top a fost că preşedintele Consiliului Judeţului, social-democratul Eugen Chebac, a trecut sau are de gând să treacă la PD-L, partid din care a făcut cândva parte, pe vremea când era preşedintele Comisiei de Buget-Finanţe a CJ.

Întrebat în legătură cu acest subiect, liderul PD-L Mircea Toader s-a arătat neinteresat de o asemenea perspectivă: „Degeaba ai preşedinte dacă nu ai majoritatea în Consiliul Judeţului”.

Toader a mai spus că, la alegerile din 2012, PD-L este decis să obţină potul cel mare: şefia şi majoritatea în CJ şi Primăria Galaţi. 

De partea cealaltă, preşedintele judeţului, Eugen Chebac, şi-a început anul cu o lovitură în poarta PD-L, când a reuşit să lase un consilier PD-L fără scaunul de director la Camera Agricolă.

Cât despre trecerea în arca PD-L, Chebac a respins orice posibilitate:

„E un subiect care nu merită atenţie pentru că zvonurile vin multe. În unele există un sâmbure de adevăr, în altele nu, e greu de spus”.

Citit 1090 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.