Taxă de parcare pentru zi

Taxă de parcare pentru zi
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Bilet de parcare pentru o zi – 12 lei, tichet de parcare pentru o zi – 12 lei, plată prin SMS – 3 euro /zi, reprezintă noile tarife pentru care SC Gospodărire Urbană cere votul aleşilor locali. De asemenea, datorită numărului mare de solicitări ,societatea a propus ca pentru permisul de parcare persoane fizice pe locaţie lunar să se încaseze 50 de lei în loc de 35. De asemenea, se mai solicită: permis parcare persoane fizice semestrial – 285 lei/ loc parcare şi permis parcare persoane fizice anual – 540 lei/ loc parcare. Rămâne de văzut dacă aleşii vor fi de acord.

Citit 3214 ori Ultima modificare Luni, 09 Decembrie 2019 20:06

5 comentarii

 • postat de romeo
  Sâmbătă, 14 Decembrie 2019 21:36
  5.13.186.***
  Acum este clar: majorarea tarifelor se face nu pentru ca au crescut cheltuielie din diverse motive ci pentru ca exista o cerere prea mare. Pai bine "domnilor", voi sunteti alesi ca sa ne jecmaniti? Nu sunt destule taxele pe care le platim? Nu va ajung pentru cheltuielile pentru care oricum nu raspundeti? In concluzie de aceea nu se fac parcari pentru a creste cererea si a nu fi refuzati daca cereti mariri de tarife.
  Rusine sa va fie, primarie si consilieri!
  5
  2
  Raportează
 • postat de Fara parcari cu plata
  Marți, 10 Decembrie 2019 21:06
  89.137.136.***
  Cine solicita asa ceva?!!!! Ca noi populatia nu solicitam sa ne ducem sa platim asemenea aberatii. Parcarile din cartiere si la blocuri trebuie sa fie gratuite altfel nimeni nu va mai avea loc sa parcheze masinile. Vor alesii sa scoata bani din taxe pe spinarea noastra?!! E un abuz si un jaf. Platim si asa multe taxe si impozite si populatia e saraca sa mai plateasca asa ceva. Salariile sunt f mici in oras. Incetati cu abuzurile. Atat stiti? Sa puneti taxe? Parcarile trebuie sa fie gratuite in orice cartier. Ati creat un haos prin acapararea tuturor parcarilor platite din impozitele noastre si ati pus taxe de parca e mosia voastra cumparata cu banii vostrii. Domeniul public e al tuturor cetatenilor si trebuie sa dispuna de el. Nu Primaria si Consiliul e proprietar. Rog cetatenii sa nu se mai duca sa plateasca asa ceva pt ca e cea mai mare inselatorie si un abuz. toti vor avea loc daca parcarile vor fi gratuite ca nu se duce ala din tiglina sa parcheze permanent in micro 20. Daca se va face cu plata unele vor ramane goale in timp ce altii nu vor avea loc unde sa parcheze. Ati facut parcari pt toate masinile si gata vreti taxe? Nu mai aveti bani?! E o rusine si o hotie ce se intampla! Dceti-va in alte orase unde nu e cu plata sa vedeti ca toti au loc si sunt foarte multumiti.
  13
  15
  Raportează
 • postat de Vrem o tara ca afara !!!
  Marți, 10 Decembrie 2019 10:35
  77.111.246.***
  Atata timp cat afara, in tarile din UE, taxa de parcare variaza intre 3 si 10 euro pe ora (si nu pe zi !) mi se pare ridicol ca in Galati sa coste ... 3 euro/zi !
  Ar trebui montate parcometre pe ABSOLUT TOATE STRAZILE PRINCIPALE din Galati si masinile parcate neregulamentar (pe trotuare, spatii verzi) in zona acestor parcari platite, sa fie ridicate si depozitate in spatii special amenajate dupa care proprietarul sa fie obligat sa achite amenda pentru parcarea neregulamentara si taxa de ridicare si transport a autovehiculului si inca o taxa de parcare MAJORATA pentru perioada cat masina va fi depozitata in locul respectiv special amenajat.
  28
  16
  Raportează
 • postat de Tudor V
  Marți, 10 Decembrie 2019 09:48
  89.136.0.***
  Pentru cersetorii de la GU si alti administratori ai orasului poate fi valabil indemnul "La munca nu la intins mana". Construiti parcari si dupa aia cereti bani si taxe. Acel impozit pe auto incasat de primarie, in tarile civilizate (nu spun europene), presupun asigurarea unui loc de parcare in zona de rezidenta (inclusiv in strada). Dar la noi nu. Chiar pun cu tupeu taxe pe parcarile construite de alte administratori temporari ai orasului! Viitorii looseri sunt astazi edili si manageri. Ei nu inteleg ca prin atragerea de investitii si edificarea de obiective noi le va ramane numele de gospodari sau marionete!
  18
  23
  Raportează
 • postat de ro
  Marți, 10 Decembrie 2019 09:18
  91.216.52.***
  Dar tarife de parcare pentru rezidenti nu aveti? Parcarile cu plata au devenit arhipline din cauza acelor permise de parcare la locatie pentru care nu s-a tinut cont de adresa posesorului. Asa incat in parcarile de pe Brailei, foarte comode de altfel, toate transformate in parcari cu plata, nu mai exista loc nici pentru rezidenti si nici pentru parcarile cu ora.
  In toate orasele si tarile civilizate rezidentii au prioritate si tarife mult micsorate pentru parcare pentru ca, in primul rand, locurile LOR de parcare au fost ocupate de Primarie.
  Stimata Primarie si dragi consilieri, nu credeti ca este timpul sa intram in normalitate? Mai este nevoie de noi impulsuri pentru a intra in randul oraselor civilizate?
  6
  23
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.