Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
2 comentarii

La finele anului 2019, Judecătoria Galaţi a dat câştig de cauză Poliţiei Locale Galaţi, în cazul Mehid S.A, reprezentată prin administratorul judiciar. Astfel, instanţa obligă Mehid S.A, prin administratorul judiciar să ia măsuri de împrejmuire şi salubrizare a terenului situat pe bulevardul George Coşbuc, precum şi luarea măsurilor de salubrizare şi punerea în siguranţă a clădirilor din zonă. Mehid S.A are drept de apel în termen de 30 de zile. Reamintim că în cazul Mehid, Poliţia Locală Galaţi prin Serviciul de Protecţie a Mediului a notificat societatea să ia măsurile ce se impun pentru salubrizarea terenului, împrejmuirea proprietăţii şi punerea în siguranţă a clădirilor, în conformitate cu prevederile legale. Ulterior, ca urmare a constatării că măsurile nu au fost respectate, a fost sancţionat contravenţional proprietarul imobilului conform HCL nr. 79/2002 şi HCL nr. 307/2006.

Citit 19253 ori Ultima modificare Luni, 13 Ianuarie 2020 17:07

2 comentarii

 • postat de Pic si Poc Marți, 14 Ianuarie 2020 16:14 5.13.152.*** Link la comentariu
  2
  0

  ...

  Raportează
 • postat de Diaconescu Vineri, 10 Ianuarie 2020 18:58 192.168.10.*** Link la comentariu
  5
  7

  Dupa ce se curata terenul vreau acolo sa apara o sala pentru atletism , teren de tenis de camp si un bazin olimpic.
  Intreb aici glatenii ce ar vrea sa apara pe acel imens teren. Astept pareri aici.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro