Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
2 comentarii

Prin Decizia nr. 34/2020 a premierului Ludovic Orban, gălăţeanul Gigel Caliga a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, fiind responsabil cu Strategia Dunării. Responsabilitatea lui Caliga va fi coordonarea programelor şi proiectelor dezvoltate în cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru Dunăre.

De profesie economist, Gigel Caliga are 60 de ani şi este unul dintre liderii ALDE Galaţi. Politicianul are deja experienţă ministerială, pentru că a fost consilier personal la cabinetul ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, dar cea mai importantă funcţie pe care a deţinut-o la Galaţi a fost cea de director general provizoriu la SC Transurb SA.

Potrivit CV-ului, Gigel Caliga a absolvit, în 1984, Academia de Studii Economice Bucureşti, iar în perioada 2001-2017 a urmat cursurile anuale organizate de Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România şi Camera Auditorilor Financiari din România, dar şi alte traininguri de dezvoltare profesională organizate de Banca Naţională a României şi instituţii financiare nebancare. Gigel Caliga a fost consilier economic onorific al primarului Marius Stan, consilier local PNL şi apoi independent. De asemenea, a fost consilier personal la cabinetul ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Alexandru Petrescu, dar şi preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general provizoriu al Transurb.

Citit 5271 ori Ultima modificare Vineri, 17 Ianuarie 2020 00:18

2 comentarii

 • postat de Alicante Vineri, 17 Ianuarie 2020 07:16 86.124.205.*** Link la comentariu
  1
  11

  Să vezi și sa nu crezi! La nivel de Guvern ALDE , PMP și PSD Galați sunt mai tari decat PNL Galati, nu degeaba filiala județeană PNL este condusă de un cetațean cu nume predestinat.

  Raportează
 • postat de Terente...din Galati Joi, 16 Ianuarie 2020 15:45 86.34.180.*** Link la comentariu
  1
  19

  Si uite asa, PNL Galati aripa mai putin rosie se reinsereaza prin aripa sa ALDE, cea rosu inchis la culoare, in vechiul si detestatul PNL Galati, in care Pacuraru+Dobre erau vioara intai, in marea orchestra a PDSR, taticul PSD-ului de astazi...
  Ce mult se potriveste acum "aceiasi Marie cu alta palarie"!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.