Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

Ludovic Orban a afirmat, joi, că cele 25 de Ordonanţe de Urgenţă (OUG) adoptate în şedinţa Executivului de marţi seară vor fi publicate în Monitorul Oficial, deşi există „voci” care spun contrariul, pentru că Guvernul a fost demis. „Cum să nu fie publicate? Există o procedură”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre ordonanţele emise în şedinţa de Guvern de marţi seară.

Orban a zis că „a ascultat vocile” care spun că se poate să nu fie publicate în Monitorul Oficial, Guvernul fiind demis, dar „important e conţinutul acestor acte normative, care generează efecte benefice pentru România şi realizarea unor obiective fundamentale”.

Ludovic Orban şi-a întrerupt discursul, motivând că trebuie să meargă la consultările de la Palatul Cotroceni.

Şi Raluca Turcan a susţinut că OUG-urile sunt în drum spre Monitor, cel mai probabil şi vor fi, cu siguranţă, publicate, fiindcă au toate avizele. „Acesta este o intoxicare. Nu există! În momentul în care premierul le aprobă în şedinţa de Guvern, vor fi publicate”, a zis Turcan.

Toni Greblă a declarat, pentru Mediafax, că cele 25 de Ordonanţe de Urgenţă adoptate marţi de Guvern nu mai pot fi publicate în Monitorul Oficial, întrucât a fost publicată decizia prin care Guvernul este demis prin moţiune de cenzură.

Guvernul Orban a fost demis, miercuri, după ce Parlamentul a adoptat moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi UDMR.

Citit 1770 ori Ultima modificare Vineri, 07 Februarie 2020 17:01

1 comentariu

 • postat de Politics Sâmbătă, 08 Februarie 2020 14:01 5.13.229.*** Link la comentariu
  6
  11

  Dupa ciuma rosie a aparut cancerul galben-portocaliu.
  Doar atat putem ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.