Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Construită în perioada 1969-1970, Şcoala Gimnazială „Sfântul Grigorie Teologul”, situată în cartierul Micro 14, va fi reabilitată şi modernizată cu bani europeni. Primăria Galaţi anunţă că a semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor cu asocierea Dreams Riviera SRL - Evalon Trust SRL - Romsit Construct SRL - Rovis Lider.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Galaţi, licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Şcolii „Grigorie Tologul” a fost câştigată de asocierea Dreams Riviera SRL - Evalon Trust SRL - Romsit Construct SRL - Rovis Lider, cu o ofertă de 3.479.238 de lei. În cadrul contractului semnat cu Primăria sunt prevăzute trei luni pentru proiectare şi 24 de luni pentru execuţia lucrărilor.
Valoarea totală a proiectului cu finanţare europeană este de 4.867.568 de lei, asistenţa financiară nerambursabilă fiind de 4.770.217,04 lei. Obiectivele specifice sunt: reabilitarea şi modernizarea clădirii şcolii, reabilitarea terenului de sport şi împrejmuirea lui, achiziţionarea de dotări pentru două săli de clasă, două cabinete, sală multimedia şi laborator de informatică.
Conform Primăriei, vor fi executate: reparaţii la faţade, izolarea termică a pereţilor exteriori opaci, înlocuirea tâmplăriei interioare şi exterioare existente cu tâmplărie termoizolantă, izolarea termică a planşeului, reparaţii capitale la instalaţiile electrice, termice şi sanitare, refacerea finisajelor interioare (zugrăveli, lambriuri, gresie, faianţă, parchet în sălile de clasă), amenajarea grupului sanitar, montarea unui elevator şi a rampelor pentru persoane cu dizabilităţi şi sistematizarea pe verticală.
Primăria municipiului Galaţi a ţinut să precizeze că are, în diverse stadii, 18 proiecte cu fonduri europene, în valoare de peste 20 milioane de euro, pentru reabilitarea, modernizarea sau extinderea unităţilor de învăţământ din oraş.

Citit 1052 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2020 18:00

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro