Victor Paul Dobre, omul lui Crin

Victor Paul Dobre, omul lui Crin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liderul PNL Galaţi, Victor Paul Dobre (FOTO), a primit laude la scenă deschisă chiar de la liderul naţional, Crin Antonescu, în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Liderul liberal a declarat că are nevoie de oameni care să îşi asume proiectul său politic de reformare propus prin moţiune şi a vorbit despre oamenii fostului preşedinte Călin Popescu Tăriceanu pe care acum şi i-ar dori în echipa sa.

„Preşedintele PNL Galaţi, fostul secretar la Ministerul Muncii, Victor Paul Dobre, parlamentar actualmente, e unul dintre oamenii puternici prin ceea ce spune şi face de ani de zile în PNL. Nu are nicio importanţă ce opţiune a avut într-un anumit moment. Şi mă bucur dacă va fi în echipă cu mine”, a afirmat Antonescu.

Contactat telefonic, Dobre a aflat de la noi despre laudele preşedintelui Crin Antonescu, pentru că nu a urmărit emisiunea.

Liberalul gălăţean nu ştie încă dacă va fi pe lista lui Crin, dar şi-ar dori acest lucru şi vizează funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional pe care a ratat-o la congresul trecut:

„Mă onorează aprecierea preşedintelui partidului, am fost, sunt şi rămân un om al PNL de 20 de ani. Bineînţeles că a face parte din echipa de conducere, sub preşedinţia lui Crin Antonescu, este o mare onoare”.

„Să fiu mai mult de vicepreşedinte ar fi prea mult. Vicepreşedinte am mai fost, membru în Birou am fost, şi cred că e bine să ai o măsură în toate”, ne-a declarat Victor Paul Dobre.

Citit 625 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.