Pensiile vor ajunge mai repede la beneficiari, în luna aprilie

Pensiile vor ajunge mai repede la beneficiari, în luna aprilie
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Poşta Română face demersuri ca pensiile să ajungă mai repede la beneficiari, astfel încât toată lumea să aibă bani în casă înaintea sărbătorilor pascale, a declarat directorul companiei, Horia Grigorescu.

"Nu doar că ajung toate pensiile la timp, ajung începând cu data de 1 aprilie. Calendarul normal de distribuire a prestaţiilor sociale, a pensiilor, este 1 - 15 aprilie. Noi, împreună cu colegii mei, pentru că ei sunt de fapt eroii acestei situaţii, poştaşii, factorii poştali, vom încerca să facem toate demersurile necesare pentru a ajunge chiar mai repede decât calendarul normal. Nu pot să promit acest lucru în acest moment, dar facem absolut tot ce ne stă în putere ca să ajungă banii cât mai repede la toţi pensionarii, să aibă toată lumea bani în casă înainte de sărbătorile pascale. Noi încercăm să facem o surpriză pensionarilor şi încercăm să venim cât mai repede la uşa fiecărui pensionar", a afirmat Grigorescu.

El le-a recomandat pensionarilor să aibă la îndemână pixul propriu pentru semnarea taloanelor şi să păstreze distanţa de 1,5-2 metri faţă de factorul poştal. ''Ca măsuri particulare, toţi factorii poştali care vor fi pe teren în această perioadă sunt dotaţi cu măşti şi mănuşi. Totodată, încercăm să găsim o variantă cât mai eficientă să punem banii în plic pentru a limita interacţiunea dintre pensionari şi factorii poştali. Totodată, avem rugămintea faţă de toţi pensionarii să folosească pixuri proprii când semnează taloanele de pensii. Distanţa este cea pe care am recomandat-o tuturor colegilor mei - de 1,5-2 metri - şi fac apel la pensionari să păstreze această distanţă la rândul lor", a explicat şeful companiei.

Citit 2569 ori Ultima modificare Luni, 30 Martie 2020 12:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.