Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Nu mai puţin de trei oferte s-au primit în cadrul licitaţiei organizate de Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Ioan" Galaţi, pentru furnizarea unei linii automatizate de biologie moleculara - RT PCR, investiţie care va ajuta nu doar la depistarea coronavirusului. Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), ofertanţii înscrişi sunt Antisel Ro SRL, Novaintermed SRL şi Mediclim SRL.

Aşa cum aţi putut afla din ziarul “Viaţa liberă”, preţul aparatului a fost stabilit în urma consultării catalogului SEAP, valoarea totală estimată a contractului fiind de 529.000 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire, "preţul cel mai scăzut".

Potrivit directorului medical al Spitalului de Copii, dr. Petruţa Iuliana Moraru, aparatul va lucra aproximativ 250 de testări pe zi, timpul său de lucru pentru un test fiind de trei ore: "Noi am încercat să luăm cel mai performant aparat pe care am reuşit să-l găsim în momentul de faţă, pentru că este o problemă cu stocurile pe aceste aparate. Practic, oricât ai vrea să cumperi, nu prea ai de unde".

Citit 1388 ori Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2020 13:01

1 comentariu

  • postat de Andrei Vineri, 03 Aprilie 2020 18:07 92.86.51.*** Link la comentariu
    0
    1

    „Nu prea ai de unde”, dar s-au primit „nu mai puțin de trei oferte”... deci... care e adevărul?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.